Kako koristiti Google Ads za vrijeme i nakon pandemije koronavirusa – Webinar s Vicom Božićem

Datum i vrijeme

Uskoro objavljujemo novi termin!

Održani termini: 28.05.2020.

Predavač

Vice Božić –  direktor digitalne agencije GoAds

Lokacija

Online seminar

Akcija

Za sve rane prijave i predprijave odobravamo popust od 10%!

Cijena

690,00 kn + PDV

NAMIJENJENO SVIMA KOJI ŽELE ZAPOČETI S GOOGLE OGLAŠAVANJEM ALI I SVIM POSTOJEĆIM KORISNICIMA KOJI SE MORAJU PRILAGODITI UVJETIMA KRIZE I PRIPREMITI SE ZA IZLAZAK IZ KRIZE

Bez obzira da li već koristite Google Ads ili ste ga planirali koristiti, kriza uzrokovana koronavirusom je donijela nove izazove ali i prilike za oglašivače. Tijekom ovog interaktivnog webinara moći ćete iz prve ruke čuti najučinkovitije strategije i taktike za korištenje Google Ads oglašavanja za vrijeme i nakon krize. Kroz konkretne primjere iz prakse vodit će vas Vice Božić, jedan od naših najbolje ocijenjenih predavača i vodećih stručnjaka za Google Ads i Google Analytics u regiji.

Pohađanjem naše edukacije saznati ćete koje ključne stvari vezane uz Google oglašavanje morate napraviti odmah, kako je kriza izazvana pandemijom virusa COVID-19 utjecala na pretraživanja, kako reagirati u postojećoj situaciji ali i u situaciji kada kriza bude iza nas, kako definirati ciljeve, kako odrediti ciljne skupine i budžet, kako izraditi Google Ads račun, kako postaviti kampanju te kako povezati Google Ads i Analytics račun. Tijekom predavanja biti će prezentirana i vježba planiranja i izrade kampanje, kao i vježba izrade Search kampanje, a cijelo online predavanje će biti popraćeno brojnim primjerima iz prakse.

Svi SmartBiz seminari i edukacije su zamišljeni i koncipirani na način u svakom trenutku polaznici mogu postavljati pitanja i pokrenuti raspravu, a na sve eventualne upite koji ne budu odgovoreni na predavanju odgovor polaznici dobivaju pisanim putem. Cilj naših seminara i edukacija je kroz interaktivni pristup u kratko vrijeme riješiti Vaše poslovne probleme i prenijeti Vam iskustva i znanje vrhunskih stručnjaka. Trajanje samih seminara i edukacija temelji se na rezultatima analiza koje potvrđuju da je upravo naš model optimalan za učenje i usvajanje novih znanja i iskustava.

U cijenu uključeno:
Pohađanje online seminara preko platforme ZOOM, moguće postavljanje pitanja tijekom i nakon predavanja koristeći chat funkciju, materijali u digitalnom obliku.

Kratki sadržaj seminara

• Utjecaj korone na navike pretraživanja i Google Ads kampanje
• 4 ključne stvari koje trebate napraviti odmah
• Definiranje ciljeva, ciljne skupine i budžeta
• Pregled i odabir odgovarajuće vrste kampanja
• Struktura Google Ads računa i osnovni pojmovi
• Izrada novog Google Ads računa
• Vježba: Planiranje i postavljanje kampanje (odabir postavki, izrada grupa oglasa, oglasa i oglasnih proširenja, odabir ključnih riječi, pregled opcija naplate, postavljanje praćenja konverzija
• Povezivanje Google Ads i Google Analytics računa
• Vježba: Izrada Search kampanje
• Primjeri iz prakse

Raspored predavanja

Vrijeme
09,00 – 10:30Prvi dio predavanja
10:30 – 10:45
Pauza
10:45 – 12:00Drugi dio predavanja

Ovaj seminar je namijenjen za:
voditelje i djelatnike u odjelima marketinga, poduzetnike, voditelje ureda, voditelje i djelatnike prodaje, managere, direktore, obrtnike, djelatnike turističkih zajednica, sve poslovne ljude koji žele započeti s Google Ads oglašavanjem ali i one koji žele naučiti kako se prilagoditi trenutnoj krizi i kako se oglašavati nakon krize.

Radni materijali

U digitalnom obliku

Pitanja predavaču

Tijekom cijelog predavanja kroz chat komunikaciju

Platforma

ZOOM

Opći uvjeti

Prijavom na seminar, edukaciju, konferenciju ili online edukaciju prihvaćate naše opće uvjete poslovanja. Prijavu na edukacijski program je moguće otkazati najkasnije 5 radnih dana prije početka programa, a kotizacija se uplaćuje najkasnije 4 radna dana prije početka programa. Polaznici koji odustanu nakon isteka roka od najkasnije 5 radnih dana nemaju pravo na povrat kotizacije i plaćaju iznos u cijelosti. Smart Biz d.o.o. zadržava pravo otkazivanja seminara, edukacija, konferencija i online programa i u tom slučaju se uplaćeni iznos za kotizacije naručiteljima vraća u cijelosti. Podatke koje ste naveli u prijavi na neki od naših programa možemo koristiti u promotivnim akcijama ali neće biti dani trećim osobama, te oni po vašem zahtjevu mogu biti uklonjeni ili promijenjeni. Pogledajte našu Politiku privatnosti.

Popusti na seminare i edukacije:

  • Popust za drugu osobu iz istog poslovnog subjekta: 10%
  • Popust za treću i svaku sljedeću osobu iz istog poslovnog subjekta: 15%
  • Popust za sudionike iz nevladinih udruga i humanitarnih organizacija: 15%

Popusti se ne zbrajaju i međusobno se isključuju.

© Smart Biz d.o.o. 2017.