Kako povećati prodaju uz pomoć Google Ads oglašavanja – praktični webinar s Vicom Božićem

Datum i vrijeme

Uskoro objavljujemo novi termin!

Predavač

Vice Božić –  direktor digitalne agencije GoAds

Lokacija

Online seminar

Akcija

Za drugog i svakog sljedećeg sudionika iz istog poslovnog subjekta odobravamo popust od 10%!

Cijena

690,00 kn + PDV

NAMIJENJENO SVIMA KOJI ŽELE ZAPOČETI S GOOGLE OGLAŠAVANJEM ALI I SVIM POSTOJEĆIM KORISNICIMA KOJI SE MORAJU PRILAGODITI UVJETIMA KRIZE I PRIPREMITI SE ZA IZLAZAK IZ KRIZE

Bez obzira da li već koristite Google Ads ili ste ga planirali koristiti, kriza uzrokovana koronavirusom je donijela nove izazove ali i prilike za oglašivače. Tijekom ovog interaktivnog webinara moći ćete iz prve ruke čuti najučinkovitije strategije i taktike za korištenje Google Ads oglašavanja za vrijeme i nakon krize. Kroz konkretne primjere iz prakse vodit će vas Vice Božić, jedan od naših najbolje ocijenjenih predavača i vodećih stručnjaka za Google Ads i Google Analytics u regiji.

Pohađanjem naše edukacije saznati ćete koje ključne stvari vezane uz Google oglašavanje morate napraviti odmah, kako je kriza izazvana pandemijom virusa COVID-19 utjecala na pretraživanja, kako reagirati u postojećoj situaciji ali i u situaciji kada kriza bude iza nas, kako definirati ciljeve, kako odrediti ciljne skupine i budžet, kako izraditi Google Ads račun, kako postaviti kampanju te kako povezati Google Ads i Analytics račun. Tijekom predavanja biti će prezentirana i vježba planiranja i izrade kampanje, kao i vježba izrade Search kampanje, a cijelo online predavanje će biti popraćeno brojnim primjerima iz prakse.

Glavni cilj ove interaktivne praktične online edukacije je povećanje prodaje uz pomoć Google Ads oglašavanja!

Svi SmartBiz seminari i edukacije su zamišljeni i koncipirani na način u svakom trenutku polaznici mogu postavljati pitanja i pokrenuti raspravu, a na sve eventualne upite koji ne budu odgovoreni na predavanju odgovor polaznici dobivaju pisanim putem. Cilj naših seminara i edukacija je kroz interaktivni pristup u kratko vrijeme riješiti Vaše poslovne probleme i prenijeti Vam iskustva i znanje vrhunskih stručnjaka. Trajanje samih seminara i edukacija temelji se na rezultatima analiza koje potvrđuju da je upravo naš model optimalan za učenje i usvajanje novih znanja i iskustava.

U cijenu uključeno:
Pohađanje online seminara preko platforme ZOOM, moguće postavljanje pitanja tijekom i nakon predavanja koristeći chat funkciju, materijali u digitalnom obliku.

Kratki sadržaj seminara

• Utjecaj trenutne zdravstvene krize na navike pretraživanja i Google Ads kampanje
• 4 ključne stvari koje trebate napraviti odmah
• Definiranje ciljeva, ciljne skupine i budžeta
• Pregled i odabir odgovarajuće vrste kampanja
• Struktura Google Ads računa i osnovni pojmovi
• Izrada novog Google Ads računa
• Vježba: Planiranje i postavljanje kampanje (odabir postavki, izrada grupa oglasa, oglasa i oglasnih proširenja, odabir ključnih riječi, pregled opcija naplate, postavljanje praćenja konverzija
• Povezivanje Google Ads i Google Analytics računa
• Vježba: Izrada Search kampanje
• Primjeri iz prakse

Raspored predavanja

Vrijeme
09,00 – 10:30Prvi dio predavanja
10:30 – 10:45
Pauza
10:45 – 12:00Drugi dio predavanja

Ovaj seminar je namijenjen za:
voditelje i djelatnike u odjelima marketinga, poduzetnike, voditelje ureda, voditelje i djelatnike prodaje, managere, direktore, obrtnike, djelatnike turističkih zajednica, sve poslovne ljude koji žele započeti s Google Ads oglašavanjem ali i one koji žele naučiti kako se prilagoditi trenutnoj krizi i kako se oglašavati nakon krize.

Radni materijali

u digitalnom obliku

Pitanja predavaču

tijekom cijelog predavanja kroz glasovnu i chat komunikaciju

Platforma

Zoom

Uvjerenje

o pohađanju edukacije u digitalnom obliku

Opći uvjeti

Prijavom na seminar, edukaciju, konferenciju ili online edukaciju prihvaćate naše opće uvjete poslovanja. Prijavu na edukacijski program je moguće otkazati najkasnije 5 radnih dana prije početka programa, a kotizacija se uplaćuje najkasnije 4 radna dana prije početka programa. Polaznici koji odustanu nakon isteka roka od najkasnije 5 radnih dana nemaju pravo na povrat kotizacije i plaćaju iznos u cijelosti. Smart Biz d.o.o. zadržava pravo otkazivanja seminara, edukacija, konferencija i online programa i u tom slučaju se uplaćeni iznos za kotizacije naručiteljima vraća u cijelosti. Podatke koje ste naveli u prijavi na neki od naših programa možemo koristiti u promotivnim akcijama ali neće biti dani trećim osobama, te oni po vašem zahtjevu mogu biti uklonjeni ili promijenjeni. Pogledajte našu Politiku privatnosti.

Popusti na seminare i edukacije:

  • Popust za drugu i svaku sljedeću osobu iz istog poslovnog subjekta: 10%
  • Popust za sudionike iz nevladinih udruga,humanitarnih organizacija i fizičke osobe: 15%

Popusti se ne zbrajaju i međusobno se isključuju.

© Smart Biz d.o.o. 2017.