MBTI (Myers Briggs Type Indicator) je najbolji instrument za profiliranje osobnosti koji možete iskoristiti i za poboljšanje poslovnih rezultata

Myers Briggs pokazatelj tipa osobnosti je svjetski najviše korišten i najbolje istražen instrument za profiliranje osobnosti. Uspješno približava široj populaciji psihologijske koncepte i stimulira nas da na malo drugačiji način razmislimo o sebi i ljudima oko nas. MBTI nam pomaže bolje razumjeti kako funkcioniramo, razviti neke naše osobine koje manje koristimo i bolje razumjeti ponašanje ljudi oko nas.

Upravo tu leži pravi potencijal kroz:
Izbjegavanje i rješavanje konflikata
Kvalitetniju komunikaciju
Jasniju logiku ponašanja drugih
Osvješćivanje i prihvaćanje nas samih kakvi jesmo, umanjujući stres
Toleriranje i cijenjenje različitosti
Povećanje emocionalne inteligencije
Naglašavanje naših jakih strana

Na nivou tima, pozitivni aspekti MBTI-a su:
Učinkovitiji zajednički angažman
Identifikacija nedostataka tima
Upravljanje promjenama
Kvalitetnija povratna informacija (feedback)

U organizaciji tvrtke Smart Biz d.o.o. u zagrebačkom hotelu The Westin 30. ožujka održati će se PREMIUM seminar pod nazivom „MBTI (Myers Briggs Type Indicator) – probajte najbolji instrument za profiliranje osobnosti i iskoristite ga za ostvarivanje boljih poslovnih rezultata“. Predavač ovog seminara je gospodin Miljenko Šanko – diplomirani psiholog i certificirani MBTI trener za cijeli svijet (MBTI Certified Practitioner – New York). Seminar traje od 09,00 do 16,30 i za sve polaznike je uključen ručak u hotelskom restoranu. U tijeku je i popust za rane prijave. Više o sadržaju seminara, rasporedu, predavaču i prijavi saznajte ovdje.