Novosti iz poslovnog svijeta

Asertivnost - krucijalna vještina poslovnog svijeta

Asertivnost je vještina zauzimanja za vlastite interese i ciljeve bez kršenja prava drugih. Biti asertivan znači ostvarivati vlastita prava bez osjećaja tjeskobe ili krivnje. Komunicirajte samopouzdano. Postavite granice. Budite vješti u komunikaciji sa zahtjevnim sugovornicima. Pridružite se praktičnom interaktivnom webinaru „Asertivnost u poslovnoj komunikaciji – naučite upravljati konfliktima kroz jasnu i direktnu komunikaciju“ s Idom Juranić, mag.psych., MBA. Seminar će se održati na 31.01.2022. na online platformi Zoom. Više o sadržaju webinara, predavačici, cijeni i prijavi saznajte ovdje.

Sretan Božić i uspješnu Novu 2022. godinu žele Vam djelatnici tvrtke Smart Biz d.o.o.

Svim našim klijentima, polaznicima naših seminara, edukacija i online programa kao i svim predavačima želimo sretan Božić i uspješnu novu 2022. godinu! Veselimo se novim druženjima na našim poslovnim edukacijama i vjerujemo da ćemo…

Smart Biz poslovne edukacije u vrijeme pandemije - zdravlje na prvom mjestu

I u ovim zahtjevnim vremenima za Vas i dalje osiguravamo najkvalitetnije poslovne edukacije u suradnji isključivo s vodećim i provjerenim stručnjacima. Na našim edukacijama od početka epidemije osiguran je razmak od najmanje 2 metra između sudionika, maske za sve sudionike, dezinfekcijska sredstva, a hrana i pića se poslužuju svakom sudioniku za stol. Broj sudionika je ograničen sukladno preporukama i u pravilu se edukacije održavaju u malim grupama.

Dvodnevne regionalne konferencije u 4 hrvatske regije u suradnji s Hrvatskim Vodama i SAFU – Izazovi u pripremi i provedbi EU sufinanciranih projekata vodno-komunalne infrastrukture - odgođeno!

Zbog trenutne epidemiološke situacije i prognoza za blisku budućnost konferencije se odgađaju do trenutka kada se za održavanje konferencija stvore povoljni uvjeti. Kao i do sada Smart Biz d.o.o. i partneri s kojima surađujemo na prvo mjesto stavljaju zdravlje i sigurnost polaznika i predavača. Sve prijavljene sudionike kontaktirati ćemo odmah po objavi novih termina i za njih će mjesta biti osigurana. Zahvaljujemo se svima na velikom interesu, ukazanom povjerenju i molimo za razumijevanje.

Dvodnevne regionalne konferencije u 4 hrvatske regije u suradnji s Hrvatskim Vodama i SAFU – Izazovi u pripremi i provedbi EU sufinanciranih projekata vodno-komunalne infrastrukture

Kako bismo pomogli hrvatskim vodno-komunalnim poduzećima i javnoj upravi u suradnji s Hrvatskim vodama i SAFU (Središnja agencija za financiranje i ugovaranje programa i projekata Europske unije) organizirali smo 4 dvodnevne regionalne konferencije pod nazivom „Izazovi u pripremi i provedbi EU sufinanciranih projekata vodno-komunalne infrastrukutre“. Cilj održavanja konferencija u 4 hrvatske regije je da svim zainteresiranim subjektima omogućimo sudjelovanje. Pozivamo sve sudionike da se prijavljuju za sudjelovanje na konferencijama u regijama u kojima se nalaze tvrtke ili lokalna/regionalna samouprava. Saznajte više i prijavite se na vrijeme! Broj mjesta je ograničen.

HBOR produžio moratorij korisnicima kredita

Hrvatska banka za obnovu i razvitak (HBOR) će izravnim korisnicima kredita poslati obavijest o uvjetima produženja moratorija s ciljem ublažavanja negativnih posljedica na gospodarstvo koje je izazvala pandemija virusa COVID-19. Uz moratorij HBOR je za svoje korisnike omogućio i reprogram postojećih kreditnih obveza kroz produljenje rokova korištenja, počeka i otplate kredita. Saznajte više u članku.