Novosti iz poslovnog svijeta

Sretan Božić i uspješnu Novu 2024. godinu žele Vam djelatnici tvrtke Smart Biz d.o.o.

Svim našim klijentima, polaznicima naših seminara, edukacija i online programa, kao i svim predavačima i stručnim suradnicima želimo sretan Božić i uspješnu novu 2024. godinu! Veselimo se novim druženjima na našim poslovnim edukacijama,…

Izmjene i dopune Zakona o radu stupile na snagu 01.01.2023.

Od 1. siječnja 2023. godine za sve hrvatske poslodavce vrijede nova pravila definirana izmjenama i dopunama Zakona o radu. Poslodavci od početka godine moraju prilagoditi postojeće dokumente novim pravilima, a posebno obratiti pozornost na ugovore o radu koji se sklapaju nakon 01. siječnja 2023. godine. Sve postojeće ugovore o radu je potrebno razmotriti i u slučaju potrebe sklopiti dodatke. Svi poslodavci koji zapošljavaju više od 20 radnika moraju uskladiti pravilnike o radu najkasnije do 1. srpnja 2023. godine.

Asertivnost - krucijalna vještina poslovnog svijeta

Asertivnost je vještina zauzimanja za vlastite interese i ciljeve bez kršenja prava drugih. Biti asertivan znači ostvarivati vlastita prava bez osjećaja tjeskobe ili krivnje. Komunicirajte samopouzdano. Postavite granice. Budite vješti u komunikaciji sa zahtjevnim sugovornicima. Pridružite se praktičnom interaktivnom webinaru „Asertivnost u poslovnoj komunikaciji – naučite upravljati konfliktima kroz jasnu i direktnu komunikaciju“ s Idom Juranić, mag.psych., MBA. Seminar će se održati na 31.01.2022. na online platformi Zoom. Više o sadržaju webinara, predavačici, cijeni i prijavi saznajte ovdje.

Sretan Božić i uspješnu Novu 2022. godinu žele Vam djelatnici tvrtke Smart Biz d.o.o.

Svim našim klijentima, polaznicima naših seminara, edukacija i online programa kao i svim predavačima želimo sretan Božić i uspješnu novu 2022. godinu! Veselimo se novim druženjima na našim poslovnim edukacijama i vjerujemo da ćemo…

Smart Biz poslovne edukacije u vrijeme pandemije - zdravlje na prvom mjestu

I u ovim zahtjevnim vremenima za Vas i dalje osiguravamo najkvalitetnije poslovne edukacije u suradnji isključivo s vodećim i provjerenim stručnjacima. Na našim edukacijama od početka epidemije osiguran je razmak od najmanje 2 metra između sudionika, maske za sve sudionike, dezinfekcijska sredstva, a hrana i pića se poslužuju svakom sudioniku za stol. Broj sudionika je ograničen sukladno preporukama i u pravilu se edukacije održavaju u malim grupama.

Dvodnevne regionalne konferencije u 4 hrvatske regije u suradnji s Hrvatskim Vodama i SAFU – Izazovi u pripremi i provedbi EU sufinanciranih projekata vodno-komunalne infrastrukture - odgođeno!

Zbog trenutne epidemiološke situacije i prognoza za blisku budućnost konferencije se odgađaju do trenutka kada se za održavanje konferencija stvore povoljni uvjeti. Kao i do sada Smart Biz d.o.o. i partneri s kojima surađujemo na prvo mjesto stavljaju zdravlje i sigurnost polaznika i predavača. Sve prijavljene sudionike kontaktirati ćemo odmah po objavi novih termina i za njih će mjesta biti osigurana. Zahvaljujemo se svima na velikom interesu, ukazanom povjerenju i molimo za razumijevanje.