Dvodnevne regionalne konferencije u 4 hrvatske regije u suradnji s Hrvatskim Vodama i SAFU – Izazovi u pripremi i provedbi EU sufinanciranih projekata vodno-komunalne infrastrukture – odgođeno!

Obavijest svim prijavljenim sudionicima regionalnih konferencija “Izazovi u pripremi i provedbi EU sufinanciranih EU projekata vodno-komunalne infrastrukture” (Beli Manastir, Dubrovnik, Opatija, Trakošćan – u suradnji s Hrvatskim vodama i SAFU) – Nažalost, zbog trenutne epidemiološke situacije i prognoza za blisku budućnost stav Hrvatskih voda je da se konferencije odgađaju do trenutka kada se za održavanje konferencija stvore povoljni uvjeti. Kao i do sada Smart Biz d.o.o. i partneri s kojima surađujemo na prvo mjesto stavljaju zdravlje i sigurnost polaznika i predavača.

S ciljem pokrivanja svih hrvatskih regija dvodnevne konferencije su se trebale održati na 4 lokacije i to prema sljedećem rasporedu:
23.09. i 24.09.2020. Beli Manastir – za sudionike iz Istočne Hrvatske – hotel Patria

30.09. i 01.10.2020. Dubrovnik – za sudionike iz južne Hrvatske – hotel Sheraton Riviera Dubrovnik

20.10. i 21.10.2020. Opatija – za sudionike iz područja Istre, Kvarnera, Primorja, Like i Gorskog kotara – Amadria Conference Park 25/7

28.10. i 29.10.2020. Trakošćan – za sudionike iz područja središnje i sjeverne Hrvatske – hotel Trakošćan

Sve prijavljene sudionike kontaktirati ćemo odmah po objavi novih termina i za njih će mjesta biti osigurana. Zahvaljujemo se svima na velikom interesu, ukazanom povjerenju i molimo za razumijevanje.