Portal za zapošljavanje, posao.hr je poprimio novo digitalno lice

novo digitalno lice posao.hr

Smart Biz poslovni partner i specijalizirani portal za oglašavanje radnih mjesta – posao.hr predstavio je novi dizajn koji će korisnicima omogućiti jednostavnije snalaženje i praćenje aktualnih događaja na tržištu rada. Portal posao.hr ove godine slavi 17 godina svojeg postojanja i u tom je razdoblju na njemu objavljeno više od pola milijuna oglasa za posao, a trenutno je i među 15 najposjećenijih hrvatskih stranica.

Sukladno poslovnoj strategiji posao.hr-a o usvajanju najboljih svjetskih praksi u svim aspektima poslovanja, redizajn stranice osmišljen kako bi potaknuo zapošljavanje, samozapošljavanje i poduzetništvo te promovirao područje upravljanja ljudskim resursima. Od sada poslodavcima te posloprimcima pruža sve relevantne informacije vezane uz ponudu i potražnju poslova, prezentirane na vizualno atraktivniji način. Prateći najnovije trendove u razvoju web stranica, s naglaskom na funkcionalnost, težilo se da dizajn bude originalan i moderan. Pri razvijanju ove stranice posebno se vodilo računa o korisničkom iskustvu (koje je postalo znatno jednostavnije i intuitivnije) te, naravno, sigurnosnim protokolima, ali i zahtjevima koje postavlja korporativni identitet organizacije.

Razvoj stranice u potpunosti se odvijao inhouse te je za njega zaslužan mali, ali snažan tim od 12 stručnjaka. Stručnjaci posao.hr-a velik su dio vremena posvetili na mobilni dio priče, koji je danas doista neizbježan. U skladu sa suvremenim zahtjevima web developmenta, nove su stranice responzivne, odnosno njihov sadržaj prilagođava se različitim veličinama ekrana, a uz to su jednostavne i ugodne za korištenje. Pri izradi nove web stranice tim posao.hr-a vodio se mišlju ‘manje je više’. U što manje klikova želi se korisniku omogućiti da dođe do tražene informacije – bez obzira na to želi li korisnik oglašavati radne pozicije, pronaći svoj novi posao ili samo istraživati informacije vezane uz tržište rada.

Web stranica ovog portala za zapošljavanje od danas je digitalno odredište na kojem posloprimci na jedan vrlo elegantan način mogu razrađivati svoj digitalni životopis, pratiti korake tvrtki koje im se sviđaju, ali i primati obavijesti o novootvorenim pozicijama na svoj e-mail.
Ako tražite posao ili samo želite biti otvoreni za opcije – izradite svoj životopis na posao.hr-u, jer će možda baš Vaš novi digitalni profil, poslodavci prepoznati kao vrijedan pažnje i javiti Vam se direktno putem e-maila ili poruke. Tko zna, možda Vas nekoliko neobaveznih klikova dijeli od Vašeg posla iz snova.