Ljeto uz Smart Biz poslovne InHouse edukacije

Tijekom ljetnih mjeseci opseg posla se smanjuje, a zaposlenici su na godišnjim odmorima. Za one koji su na svojim radnim mjestima ovo je pravo vrijeme za pripremu novih poslovnih planova i edukaciju.

Iskoristite srpanj i kolovoz na najbolji mogući način i zatražite ponudu za InHouse edukaciju prema Vašim potrebama, u vrijeme kada Vama odgovara i na lokaciji po Vašem izboru. Smart Biz InHouse edukacijski programi su prilagođeni Vašem poslovanju, poslovnim problemima koje želite riješiti, ostvarivanju ušteda u poslovanju, povećanju prodaje i unaprijeđivanju marketinga i poslovnih procesa. U pripremi i provedbi edukacija surađujemo s vodećim hrvatskim stručnjacima za sva područja koja obuhvaća naša ponuda. Lokacija održavanja InHouse edukacija može biti Vaš prostor, ali i bilo koji drugi prostor prema Vašem izboru i raspoloživosti, a edukacije mogu uključivati i druge sadržaje poput poslovnih druženja, ručkova, večera i posjeta drugim poslovnim subjektima. Svi polaznici naših InHouse edukacija dobivaju Smart Biz uvjerenja o pohađanju programa i radne materijale za praćenje predavanja koji se mogu koristiti kao priručnici i podsjetnici za usvojena znanja.

Ljeto je pravo vrijeme za unaprijeđenje poslovanja i ulaganje u znanje. Odaberite temu, datum, lokaciju i zatražite našu neobvezujuću ponudu, a mi Vam tijekom srpnja i kolovoza odobravamo 20% popusta na sve naše InHouse edukacije. Ponudu zatražite ovdje.