Kraj godine je pravo vrijeme za Smart Biz Inhouse edukaciju

Bliži nam se kraj kalendarske godine, božićni i novogodišnji blagdani i neradni dani. Prije samih praznika atmosfera među zaposlenicima je opuštenija, bez obzira na vrstu poslovanja i opseg posla. Upravo zato ovo je pravo vrijeme za InHouse edukaciju zaposlenika na razne teme, a koja može biti i dio predbožićnih proslava i okupljanja zaposlenika. Iskoristite kraj studenog i prosinac i priuštite Vama i Vašim zaposlenicima najvrijedniji dar, a to je znanje.

Smart Biz InHouse edukacijski programi su prilagođeni Vašem poslovanju, poslovnim problemima koje želite riješiti, usklađivanju Vašeg poslovanja s postojećom zakonskom regulativom, informiranju o budućim promjenama, ostvarivanju ušteda u poslovanju, povećanju prodaje i unaprjeđivanju marketinga i poslovnih procesa. U pripremi i provedbi edukacija surađujemo s vodećim hrvatskim stručnjacima na područjima: radno pravo, računovodstvo i financije, EU fondovi, upravljanje projektima, prodaja, marketing, odnosi s javnošću, upravljanje ljudskim potencijalima, građevina, javna nabava, logistika, upravljanje otpadom i ekologija. Lokacija održavanja InHouse edukacija može biti Vaš prostor, ali i bilo koji drugi prostor prema Vašem izboru i raspoloživosti, a edukacije mogu uključivati i druge sadržaje poput poslovnih druženja, ručkova, večera i posjeta drugim poslovnim subjektima.

Svi polaznici naših InHouse edukacija dobivaju Smart Biz uvjerenja o pohađanju programa i radne materijale za praćenje predavanja koji se mogu koristiti kao priručnici i podsjetnici za usvojena znanja. Odaberite temu, datum, lokaciju i zatražite našu neobvezujuću ponudu.