Odgovornost, prava i obveze tijela trgovačkih društava – uprave, nadzornog odbora i skupštine društva

Datum i vrijeme

Uskoro objavljujemo novi termin.

Održani termini: 19.04.2019., 23.05.2024.

Lokacija

Zagreb, Hotel Zonar

Akcija

Za drugog i svakog sljedećeg sudionika iz istog poslovnog subjekta odobravamo popust od 10% na cijenu kotizacije!

Cijena

219,00 EUR + PDV

NAMIJENJENO I PRIVATNOM I JAVNOM SEKTORU.

Direktori, članovi uprava, članovi nadzornih odbora i skupština društava svakodnevno donose najbitnije odluke i moraju biti upoznati sa svojim pravima, obvezama, ali i odgovornostima. Kao nositelj odgovornosti često morate donositi brze i teške odluke koje su od elementarnog značaja za društvo i pri tome je moguće da se dogode određene greške. Upravo zato biste trebali biti upoznati za što sve možete odgovarati, kako se utvrđuje Vaša prekršajna i kaznena odgovornost i na što biste trebali obratiti posebnu pozornost. Kao nositelji odgovornosti u Vašem društvu često ste u nedostatku vremena pa smo zato za Vas u suradnji s vrhunskim stručnjakom saželi najbitnije informacije vezane uz Vaša prava, odgovornost i obveze.

Pohađanjem naše edukacije saznati ćete kako se imenuju tijela trgovačkih društava i koje je njihovo razgraničenje nadležnosti, koja su prava i obveze izvršnih direktora, uprave, nadzornog odbora i skupštine društva, koji su načini odlučivanja tijela društava, kakva je materijalna odgovornost članova društva i tijela društva, što je deliktna odgovornost i dobiti ćete priliku za postavljanje pitanja našem predavaču i razmjenu iskustava s kolegama.

Svi SmartBiz seminari i edukacije su zamišljeni i koncipirani na način da u svakom trenutku polaznici mogu postavljati pitanja i pokrenuti raspravu, a na sve eventualne upite koji ne budu odgovoreni na predavanju odgovor polaznici dobivaju pisanim putem. Cilj naših seminara i edukacija je kroz interaktivni pristup u kratko vrijeme riješiti Vaše poslovne probleme i prenijeti Vam iskustva i znanje vrhunskih stručnjaka. Trajanje samih seminara i edukacija temelji se na rezultatima analiza koje potvrđuju da je upravo naš model optimalan za učenje i usvajanje novih znanja i iskustava. Svi polaznici SmartBiz seminara i edukacija dobivaju uvjerenja o pohađanju.

Kratki sadržaj seminara

• Tijela trgovačkih društava, imenovanje istih i razgraničenje ovlasti odnosno nadležnosti
• Prava i obveze uprave, nadzornog odbora i skupštine društva odnosno tijela koje ista zamjenjuju
• Način odlučivanja tijela društva
• Odgovornost društva za preuzete obveze, odgovornost članova društva za obveze
• Posebice o proboju pravne osobnosti prema pozitivnim propisima
• Materijalna odgovornost članova društva i tijela društva
• Deliktna odgovornost članova društva
• Vrijeme za postavljanje pitanja predavaču i razmjenu iskustava s kolegama

Raspored predavanja

VrijemeAktivnost
08:30-09:00Prijava sudionika i preuzimanje radnih materijala
09:00-11:00Prvi blok predavanja
11:00-11:45Pauza za kavu, zakusku i neformalni razgovor s predavačem i kolegama
11:45- 14:00Drugi blok predavanja i vrijeme za odgovore na pitanja

Ovaj seminar je namijenjen za:
vlasnike trgovačkih društava i obrta, direktore (upravu) i nadzorne odbore trgovačkih društva, direktore i nadzorne odbore javnih poduzeća i ustanova, za članove skupština društava, voditelje i djelatnike pravnih odjela, prokuriste, odvjetnike i sve ostale zainteresirane osobe.

Radni materijali

U tiskanom obliku

Kava

Tijekom pauza

Snack

U dvorani tijekom pauze

Uvjerenje

O pohađanju edukacije u digitalnom obliku

Opći uvjeti

Prijavom na seminar, edukaciju ili konferenciju prihvaćate naše opće uvjete poslovanja. Prijavu na edukativni program je moguće otkazati najkasnije 5 radnih dana prije početka programa, a kotizacija se uplaćuje najkasnije 4 radna dana prije početka programa. Polaznici koji odustanu nakon isteka roka od najkasnije 5 radnih dana nemaju pravo na povrat kotizacije i plaćaju iznos u cijelosti. Smart Biz d.o.o. zadržava pravo otkazivanja seminara, edukacija i konferencija, i u tom slučaju se uplaćeni iznos za kotizacije naručiteljima vraća u cijelosti. Podatke koje ste naveli u prijavi na neki od naših programa možemo koristiti u promotivnim akcijama ali neće biti dani trećim osobama, te oni po vašem zahtjevu mogu biti uklonjeni ili promijenjeni. Pogledajte našu Politiku privatnosti.

Popusti na seminare i edukacije:

  • Popust za drugu i svaku sljedeću osobu iz istog poslovnog subjekta: 10%
  • Popust za fizičke osobe: 15%
  • Popust za sudionike iz nevladinih udruga i humanitarnih organizacija: 15%

Popusti se ne zbrajaju i međusobno se isključuju.

© Smart Biz d.o.o. 2017.