nastup-pred-kamerom

Javni nastup – priprema i vježbe

Datum i vrijeme

Uskoro objavljujemo termin.

Predavač

Uskoro objavljujemo ime predavača.

Lokacija

Zagreb, Hotel Westin

Akcija

Za rane prijave odobravamo popust od 10%!

Cijena

1 690,00 kn + PDV

224,30 EUR + PDV prema tečaju (1EUR = 7,53450Kn)

Dio Vašeg posla je komunikacija s medijima. Trema je normalna pojava prije svake izjave za medije, ali se može kontrolirati i svesti na neprimjetnu razinu. Znate li kako reagirati u slučaju iznenadnih i neočekivanih pitanja novinara? Kako se osloboditi treme prije nastupa pred kamerom ili davanja izjave za radio? Znate li da postoje vježbe koje je potrebno odraditi prije samog nastupa? Znate li kako poslati poruku koja će sadržavati ono što smatrate najbitnijim, a da pri tome ne ostavite mogućnost rezanja izjave i vađenja Vaše izjave iz konteksta?

Sve ovo su pitanja koja muče sve one koji su na bilo koji način u kontaktu s medijima i primorani su zbog prirode svog posla davati izjave, intervjue i sudjelovati u televizijskim ili radijskim emisijama.

Pohađanjem naše edukacije saznati ćete kako se pravilno pripremiti za javni nastup, kako se riješiti treme pred nastup, kako vježbati glas i dikciju, kako se odijevati za javne nastupe pred kamerom, kako postići uvjerljivost i dobiti ćete priliku za postavljanje pitanja vrhunskom stručnjaku za ovo područje kao i razmjenu iskustava s kolegama.

Svi SmartBiz seminari i edukacije su zamišljeni i koncipirani po američkom principu po kojem u svakom trenutku polaznici mogu postavljati pitanja i pokrenuti raspravu, a na sve eventualne upite koji ne budu odgovoreni na predavanju odgovor polaznici dobivaju pisanim putem. Cilj naših seminara i edukacija je kroz interaktivni pristup u kratko vrijeme riješiti Vaše poslovne probleme i prenijeti Vam iskustva i znanje vrhunskih stručnjaka. Trajanje samih seminara i edukacija temelji se na rezultatima analiza koje potvrđuju da je upravo naš model optimalan za učenje i usvajanje novih znanja i iskustava. Svi polaznici SmartBiz seminara i edukacija dobivaju uvjerenja o pohađanju.

Kratki sadržaj seminara

 • Vrste i karakteristike elektroničkih medija (radio i TV)
 • Pravila nastupa pred mikrofonom i kamerom
 • Odijevanje za televizijski nastup
 • Načini postizanja uvjerljivosti u javnom nastupu
 • Neverbalna komunikacija – postizanje uvjerljivosti (geste, mimika, kretanje,…)
 • Glas – alat u javnom nastupu
 • Vježbe za glas i dikciju
 • Kako se riješiti treme prije javnog nastupa
 • Vježba disanja i opuštanja – praktični dio
 • Priprema za davanje izjave – praktični dio
 • Davanje izjave pred kamerom – praktični dio
 • Pregledavanje i analiza snimljenih izjava
 • Vrijeme za postavljanje pitanja predavaču i razmjena iskustava s kolegama – rasprava i networking

Raspored predavanja

VrijemeAktivnost
08:30-09:00Prijava sudionika i preuzimanje radnih materijala
09:00-10:00Prvi blok predavanja
10:00-10:30Pauza za kavu i neformalni razgovor s predavačem i kolegama
10:30- 12:00Drugi blok predavanja
12:00-13:00Ručak u hotelskom restoranu
13:00-15:30Treći blok predavanja i podjela uvjerenja o pohađanju

Ovaj seminar je namijenjen za:
voditelje odnosa s javnošću, glasnogovornike, suradnike i pomoćnike u odjelu odnosa s javnošću, direktore poduzeća, političare, ministre i njihove savjetnike, saborske zastupnike, državne tajnike, voditelje marketinga u velikim poduzećima, sve osobe koje daju izjave medijima.

Radni materijali

Za praćenje predavanja

Kava

Tijekom pauza

Ručak

U hotelskom restoranu

Uvjerenje

O pohađanju edukacije

Opći uvjeti

Prijavom na seminar, edukaciju ili konferenciju prihvaćate naše opće uvjete poslovanja. Prijavu na edukativni program je moguće otkazati najkasnije 5 radnih dana prije početka programa, a kotizacija se uplaćuje najkasnije 4 radna dana prije početka programa. Polaznici koji odustanu nakon isteka roka od najkasnije 5 radnih dana nemaju pravo na povrat kotizacije i plaćaju iznos u cijelosti. Smart Biz d.o.o. zadržava pravo otkazivanja seminara, edukacija i konferencija, i u tom slučaju se uplaćeni iznos za kotizacije naručiteljima vraća u cijelosti. Podatke koje ste naveli u prijavi na neki od naših programa možemo koristiti u promotivnim akcijama ali neće biti dani trećim osobama, te oni po vašem zahtjevu mogu biti uklonjeni ili promijenjeni. Pogledajte našu Politiku privatnosti.

Popusti na seminare i edukacije:

 • Popust za drugu osobu iz istog poslovnog subjekta: 10%
 • Popust za treću i svaku sljedeću osobu iz istog poslovnog subjekta: 15%
 • Popust za sudionike iz nevladinih udruga i humanitarnih organizacija: 15%

Popusti se ne zbrajaju i međusobno se isključuju.

© Smart Biz d.o.o. 2017.