Krizna komunikacija – PR u praksi – praktični interaktivni webinar s Draženom Lejo

Datum i vrijeme

Uskoro objavljujemo novi termin!

Održani termini: 25.02.2022., 09.05.2022., 16.09.2022., 07.07.2023., 14.12.2023.

Lokacija

Online interaktivni praktični webinar na platformi Zoom

Akcija

Za drugog i svakog sljedećeg sudionika iz istog poslovnog subjekta odobravamo popust od 10%!

Cijena

118,12 EUR + PDV

890,00 kn + PDV prema tečaju (1EUR = 7,53450Kn)

Krizne situacije se dogode svima i kad ih najmanje očekujemo. Ako za njih niste unaprijed pripremljeni, mogu Vam u jednom danu uništiti reputaciju koju gradite godinama. U današnje vrijeme su sve informacije dostupne u sekundi, zahvaljujući novim medijima. A to se naročito odnosi na negativne vijesti. Zato je iznimno važno prepoznati potencijalne krizne situacije za Vaše poslovanje, pripremiti se za krizno djelovanje, a u većim sustavima odrediti i tim ljudi, koji će se u krizi potpuno posvetiti kriznoj komunikaciji.

Za dobro upravljanje krizom je potrebno znanje i iskustvo, kako biste smanjiili moguću štetu, ali i ispravno informirali sve zainteresirane javnosti. Upravo zato postoje pravila komuniciranja u kriznim situacijama, koje je nužno slijediti.

Tanka je granica između gubitnika i pobjednika u krizi, a u kojoj kategoriji biste se mogli naći – ovisi najviše o Vama. Zato je dobro učiti iz tuđih pogrešaka i izbjeći vlastite.

Sudjelovanjem na našoj edukaciji ćete saznati sve o vrstama kriznih situacija i komunikaciji, o tome kako upravljati krizom i kako komunicirati s medijima tijekom krize. Naučit ćete i pravila kriznog komuniciranja, kako pravilno nastupiti u javnosti tijekom krize i to sve na konkretnim i praktičnim primjerima stručnjaka za kriznu komunikaciju.

Svi SmartBiz seminari i edukacije su zamišljeni i koncipirani na način da polaznici u svakom trenutku mogu postavljati pitanja i pokrenuti raspravu. Cilj naših seminara i edukacija je riješiti Vaše poslovne probleme i prenijeti znanja i iskustva u interakciji s vrhunskim stručnjacima. Trajanje seminara i edukacija se temelji na rezultatima analiza, koje potvrđuju da je upravo naš model optimalan za učenje i usvajanje novih znanja i iskustava. Svi polaznici SmartBiz seminara i edukacija dobivaju uvjerenja o pohađanju.

U cijenu uključeno:
Pohađanje online seminara preko platforme Zoom, moguće postavljanje pitanja tijekom i nakon predavanja, radni materijali u digitalnom obliku, Smart Biz uvjerenje o pohađanju edukacije u digitalnom obliku.

Kratki sadržaj webinara

• Odnosi s javnošću (PR) i krizni menadžment
• Vrste kriza i kriznih komunikacija
• Zlatna pravila za pripremu i upravljanje krizom
• Krizni tim i krizni priručnik
• Javni nastup tijekom krize i prilagodba komunikacije svim javnostima
• Komunikacija s medijima tijekom krize
• Novi mediji (društvene mreže) i pravila komunikacije prije krize
• Kako se boriti s novim medijima tijekom krize
• Praktični primjeri koji su pošli po zlu u medijima i širili se kao požar
• Praktični primjeri dobre i loše krizne komunikacije u Hrvatskoj i svijetu (nekad i danas)
• Praktični dio – primjeri kriza sudionika seminara i diskusija o postignutim rezultatima – je li moglo bolje?

Raspored predavanja

Vrijeme
10:00 – 12:00Prvi dio predavanja
12:00 – 12:30
Pauza
12:30 – 15:00Drugi dio predavanja, vrijeme za postavljanje pitanja, razmjenu iskustava i raspravu

Ovaj webinar je namijenjen za:
voditelje i djelatnike (PR) odjela za odnose s javnošću, glasnogovornike, voditelje i djelatnike odjela marketinga i korisničke podrške, župane, gradonačelnike, načelnike, pročelnike, voditelje sektora, direktore i vlasnike poduzeća, sve osobe koje u ime poslodavca komuniciraju s javnostima.

Radni materijali

U digitalnom obliku

Pitanja predavačici

Tijekom cijelog predavanja kroz glasovnu i chat komunikaciju

Platforma

Zoom

Uvjerenje o pohađanu edukacije

U digitalnom obliku

Opći uvjeti

Prijavom na seminar, edukaciju, konferenciju ili online edukaciju prihvaćate naše opće uvjete poslovanja. Prijavu na edukacijski program je moguće otkazati najkasnije 5 radnih dana prije početka programa, a kotizacija se uplaćuje najkasnije 4 radna dana prije početka programa. Polaznici koji odustanu nakon isteka roka od najkasnije 5 radnih dana nemaju pravo na povrat kotizacije i plaćaju iznos u cijelosti. Smart Biz d.o.o. zadržava pravo otkazivanja seminara, edukacija, konferencija i online programa i u tom slučaju se uplaćeni iznos za kotizacije naručiteljima vraća u cijelosti. Podatke koje ste naveli u prijavi na neki od naših programa možemo koristiti u promotivnim akcijama ali neće biti dani trećim osobama, te oni po vašem zahtjevu mogu biti uklonjeni ili promijenjeni. Pogledajte našu Politiku privatnosti.

Popusti na seminare i edukacije:

  • Popust za drugu i svaku sljedeću osobu iz istog poslovnog subjekta: 10%
  • Popust za sudionike iz nevladinih udruga, humanitarnih organizacija i fizičke osobe: 15%

Popusti se ne zbrajaju i međusobno se isključuju.

© Smart Biz d.o.o. 2017.