Konzultacije sa stručnjakom za GDPR – odgovori na pitanja, rasprava i razmjena iskustava

Datum i vrijeme

07.07.2021. od 09,00 do 13,00 sati.

Lokacija

Zagreb, Hotel The Westin

Akcija

Za drugog i svakog sljedećeg sudionika iz istog poslovnog subjekta odobravamo popust od 10%!

Cijena

1 390,00 kn + PDV

Stupanjem na snagu Opće Uredbe o zaštiti podataka tzv. GDPR sve pravne osobe koje u svome poslovanju obrađuju ili na neki drugi način koriste osobne podatke moraju izvršiti usklađenje sa propisanim zahtjevima. U svakodnevnom poslovanju morate voditi brigu koje podatke obrađujete, zašto ih obrađujete, na koji način ih obrađujete, vršite li to zakonito, u mjeri dovoljnoj za ispunjenje svrhe, te što činiti u slučaju da se utvrde propusti, nezakonitosti, sumnje u opravdanost obrade ili prigovora pojedinaca. S obzirom da su po GDPR-u propisane visoke novčane kazne, nadopunjene sa Zakonom o provedbi Opće uredbe o zaštiti podataka te je omogućena pojedincima opcija podnošenja zahtjeva za naknadom štete u slučaju povrede njihovih prava (sudski sporovi), bitno je posložiti cjelokupno poslovanje, uskladiti interne akte, procese poslovanja od prvog do zadnjeg djelatnika, educirati djelatnike i podići svijest o zaštiti osobnih podataka, a sve kako bi spriječili ili minimalizirali štetne posljedice.

Poslovni subjekti su suočeni s brojnim pitanjima i nedoumicama vezanim uz temu zaštite osobnih podakata, a odgovor je najčešće teško naći u opsežnoj i zahtjevnoj regulativi ali i sudskoj praksi. Najbolji način za pronalazak rješenja za probleme i nedoumice s kojima se susrećete je direktnim kontaktom sa pravnim stručnjakom za ovo područje i kroz razmjenu iskustava s drugim kolegama.

Upravo zato za Vas smo organizirali druženje sa stručnjakom za zaštitu osobnih podataka (GDPR) koji će Vam odgovoriti na sva Vaša pitanja vezana uz probleme na koje nailazite u ovom području.

Iskustvo našeg stručnog suradnika u području zaštite osobnih podataka jamči prave odgovore i praktične savjete za sve Vaše probleme s kojima ste suočeni u ovom području. Sve polaznike pozivamo da pitanja pošalju i prije održavanja konzultacija u hotelu The Westin na e-mail [email protected] Sva pitanja će biti odgovorena tijekom savjetovanja, a u slučaju da predavač nije u mogućnosti u tom trenutku dati odgovor na pitanje isti će biti poslan pismenim putem. Uz odgovore na Vaša konkretna pitanja imati ćete priliku čuti i o problemima drugih sudionika i pravnim savjetima koji će njima biti upućeni. Ukoliko netko od sudionika želi postaviti pitanje anonimno ljubazno Vas molimo da nam pitanje pošaljete prije održavanja savjetovanja, ili ga postavite predavaču prije predavanja ili tijekom pauze. Na pitanje će biti odgovoreno tijekom savjetovanja ali naš stručni suradnik neće navesti poslovni subjekt ili osobu koja je pitanje postavila.

Svi SmartBiz seminari i edukacije su zamišljeni na način da u svakom trenutku polaznici mogu postavljati pitanja i pokrenuti raspravu, a na sve eventualne upite koji ne budu odgovoreni na predavanju odgovor polaznici dobivaju pisanim putem. Cilj naših seminara i edukacija je kroz interaktivni pristup u kratko vrijeme riješiti Vaše poslovne probleme i prenijeti Vam iskustva i znanje vrhunskih stručnjaka. Trajanje samih seminara i edukacija temelji se na rezultatima analiza koje potvrđuju da je upravo naš model optimalan za učenje i usvajanje novih znanja i iskustava. Svi polaznici SmartBiz seminara i edukacija dobivaju uvjerenja o pohađanju.

Seminar će se održati u skladu sa svim preporukama Stožera za civilnu zaštitu Republike Hrvatske, s poštivanjem preporučenog razmaka između sudionika, predavača i hotelskog osoblja. Broj sudionika je ograničen sukladno preporukama, a hotel u kojem će se seminar održati poštivati će najviše standarde i higijenske mjere s ciljem očuvanja zdravlja sudionika.

Kratki sadržaj konzultacija

– Uvodni dio o GDPR općoj Uredbi o zaštiti osobnih podataka + novosti i praksa u provođenju Uredbe u Hrvatskoj
– Odgovori pravnog stručnjaka na pitanja upućena e-mailom
– Postavljanje pitanja i odgovori na pitanja
– Vrijeme za raspravu i razmjenu iskustava pravnog stručnjaka i sudionika

Raspored

VrijemeAktivnost
08:30-09:00Prijava sudionika
09:00-10:30Prvi blok konzultacija
10:30-11:00Pauza za kavu, zakusku i neformalni razgovor s predavačem i kolegama
11:00- 13:00Drugi blok predavanja konzultacija

Ovo savjetovanje je namijenjeno za:
voditelje i djelatnike pravnih i kadrovskih službi, DPO službenike, voditelje ureda, managere, osobe koje upravljaju ljudskim potencijalima, tajnike, voditelje raznih sektora, pravnike, poslodavce, direktore, vlasnike poduzeća i sve osobe koje žele saznati više o provedbi GDPR Uredbe.

Kava, sokovi i voda

Tijekom pauza

Snack

U dvorani tijekom pauze

Uvjerenje

O pohađanju konzultacija u digitalnom obliku

Opći uvjeti

Prijavom na seminar, edukaciju ili konferenciju prihvaćate naše opće uvjete poslovanja. Prijavu na edukativni program je moguće otkazati najkasnije 5 radnih dana prije početka programa, a kotizacija se uplaćuje najkasnije 4 radna dana prije početka programa. Polaznici koji odustanu nakon isteka roka od najkasnije 5 radnih dana nemaju pravo na povrat kotizacije i plaćaju iznos u cijelosti. Smart Biz d.o.o. zadržava pravo otkazivanja seminara, edukacija i konferencija, i u tom slučaju se uplaćeni iznos za kotizacije naručiteljima vraća u cijelosti. Podatke koje ste naveli u prijavi na neki od naših programa možemo koristiti u promotivnim akcijama ali neće biti dani trećim osobama, te oni po vašem zahtjevu mogu biti uklonjeni ili promijenjeni. Pogledajte našu Politiku privatnosti.

Popusti na seminare i edukacije:

  • Popust za drugu osobu iz istog poslovnog subjekta: 10%
  • Popust za treću i svaku sljedeću osobu iz istog poslovnog subjekta: 15%
  • Popust za sudionike iz nevladinih udruga i humanitarnih organizacija: 15%

Popusti se ne zbrajaju i međusobno se isključuju.

© Smart Biz d.o.o. 2017.