project manager

Osnove o upravljanju projektima – kroz praktične primjere

Datum i vrijeme

Uskoro objavljujemo termin.

Predavač

Uskoro objavljujemo ime predavača.

Lokacija

Zagreb, Hotel Westin

Akcija

Za rane prijave i predprijave odobravamo popust od 10%!

Cijena

1 690,00 kn + PDV

224,30 EUR + PDV prema tečaju (1EUR = 7,53450Kn)

Project manageri ili voditelji projekata su ključni faktor i pokretač svakog projekta. Specifičnost svakog projekta je da je on ograničen određenim financijskim sredstvima, vremenskim razdobljem i definiranim krajnjim ciljevima. Ostvarenje tih ciljeva u zadanom vremenu ovisi o znanju i iskustvu projektnog managera odnosno voditelja projekta. Upravljanje projektom uključuje osmišljavanje i definiranje projekta, procjenu rizika na projektu, osiguravanje resursa, planiranje projekta, kontrolu realizacije projekta i na samom kraju mjerenje uspješnosti odnosno ostvarenja zadanih ciljeva. U svemu ovome ključnu ulogu ima voditelj projekta ali se ne smiju zanemariti i drugi članovi projektnog tima. Jedna od vještina uspješnog voditelja je upravo sposobnost biranja i vođenja ljudi u timu. Upravljanje projektom je zahtjevno i iziskuje znanje i iskustvo u organizacijskim, pravnim, tehničkim i drugim aspektima samog projekta. Iskustvo stručnjaka koji su vodili velike projekte u Hrvatskoj Vam može uštedjeti vrijeme i novac ali i eliminirati brojne greške u samom startu.

Pohađanjem naše edukacije upoznati ćete se s procesima osmišljavanja, definiranja, planiranja, kontrole realizacije, procjene rizika i mjerenja uspješnosti realiziranog projekta. Na interaktivan način u komunikaciji s vodećim stručnjakom u upravljanu projektima naučiti ćete kako oformiti projektni tim, koje međunarodne standarde korisiti u upravljanu projektima, kako upravljati troškovma, promjenama i rizicima u projektu i kako se certficirati kao voditelj projekata.

Svi SmartBiz seminari i edukacije su zamišljeni i koncipirani po američkom principu po kojem u svakom trenutku polaznici mogu postavljati pitanja i pokrenuti raspravu, a na sve eventualne upite koji ne budu odgovoreni na predavanju odgovor polaznici dobivaju pisanim putem. Cilj naših seminara i edukacija je kroz interaktivni pristup u kratko vrijeme riješiti Vaše poslovne probleme i prenijeti Vam iskustva i znanje vrhunskih stručnjaka. Trajanje samih seminara i edukacija temelji se na rezultatima analiza koje potvrđuju da je upravo naš model optimalan za učenje i usvajanje novih znanja i iskustava. Svi polaznici SmartBiz seminara i edukacija dobivaju uvjerenja o pohađanju.

Kratki sadržaj seminara

 • Struktura projekata i njihove faze
 • Međunarodni standard u upravljanju projektima ISO 21500
 • Međunarodni standard u upravljanju projektima IPMA
 • Međunarodni standard u upravljanju projektima – Project Management Book of Knowledge (PMI)
 • Proces planiranja projekta
 • Upravljanje troškovima u projektu
 • Upravljanje promjenama u projektu
 • Upravljanje rizicima u projektu, dokumentiranje i registar rizika
 • Upravljanje troškovima u projektu
 • Upravljanje promjenama u projektu
 • Organiziranje projektnog tima i komunikacija unutar njega
 • Postupak certifikacije voditelja projekta
 • Tijekom pauza vrijeme za upoznavanje s kolegama i razmjenu iskustava
 • Mogućnost postavljanja pitanja i rješavanja problema s kojima ste se već susreli u vođenju projekata

Raspored predavanja

VrijemeAktivnost
08:30-09:00Prijava sudionika i preuzimanje radnih materijala
09:00-11:00Prvi blok predavanja
11:00-11:30Pauza za kavu i neformalni razgovor s predavačem i kolegama
11:30- 13:00Drugi blok predavanja
13:00-14:00Ručak u hotelskom restoranu
14:00-15:00Treći blok predavanja
15:00-15:20Kratka pauza za osvježenje i neformalni razgovor
15:20-16:30Četvrti blok predavanja i podjela uvjerenja o pohađanju

Ovaj seminar je namijenjen za:
voditelje projekata, članove projektnih timova, voditelje sektora, vlasnike i direktore poduzeća, korisnike projekata, sve osobe koje sudjeluju u upravljanju projektima i donose odluke vezano za projekte, sve osobe koje planiraju sudjelovati u upravljanju projektima, sve osobe zainteresirane za proces upravljanja projektima.

Radni materijali

Za praćenje predavanja

Kava

Tijekom pauza

Ručak

U hotelskom restoranu

Uvjerenje

O pohađanju edukacije

Opći uvjeti

Prijavom na seminar, edukaciju ili konferenciju prihvaćate naše opće uvjete poslovanja. Prijavu na edukativni program je moguće otkazati najkasnije 5 radnih dana prije početka programa, a kotizacija se uplaćuje najkasnije 4 radna dana prije početka programa. Polaznici koji odustanu nakon isteka roka od najkasnije 5 radnih dana nemaju pravo na povrat kotizacije i plaćaju iznos u cijelosti. Smart Biz d.o.o. zadržava pravo otkazivanja seminara, edukacija i konferencija, i u tom slučaju se uplaćeni iznos za kotizacije naručiteljima vraća u cijelosti. Podatke koje ste naveli u prijavi na neki od naših programa možemo koristiti u promotivnim akcijama ali neće biti dani trećim osobama, te oni po vašem zahtjevu mogu biti uklonjeni ili promijenjeni. Pogledajte našu Politiku privatnosti.

Popusti na seminare i edukacije:

 • Popust za drugu osobu iz istog poslovnog subjekta: 10%
 • Popust za treću i svaku sljedeću osobu iz istog poslovnog subjekta: 15%
 • Popust za sudionike iz nevladinih udruga i humanitarnih organizacija: 15%

Popusti se ne zbrajaju i međusobno se isključuju.

© Smart Biz d.o.o. 2017.