produktivnost

Kako povećati motivaciju i produktivnost vaših zaposlenika

Datum i vrijeme

Uskoro objavljujemo novi termin!

Lokacija

Zagreb, Hotel Westin

Akcija

Za rane prijave i predprijave odobravamo popust od 10%!

Cijena

1 490,00 kn + PDV

197,75 EUR + PDV prema tečaju (1EUR = 7,53450Kn)

Uspjeh svakog poslovnog subjekta direktno ovisi o motivaciji i produktivnosti zaposlenika. Često si postavljate pitanje zašto je dio zaposlenika motiviraniji i ostvaruje bolje rezultate? Kako izmjeriti produktivnost djelatnika? Zašto djelatnici koji su ostvarivali izvrsne rezultate gube volju i želju za radom? Koju vrstu zaposlenika je potrebno dodatno poticati i kako to utječe na ostale zaposlenike? Kroz ova pitanja dolazimo do ključnog pitanja, a to je kako motivacijskim procesom povećati produktivnost zaposlenika.

Iako zbog trenutne gospodarske situacije u Hrvatskoj često mislimo da je glavni motivator naših zaposlenika financijska kompenzacija postoje i brojni drugi načini kako motivirati zaposlenika i povećati njegovu produktivnost. Sposobnost motivacije je postala vještina koju je potrebno razvijati i usavršavati, a upravo naši stručnjaci Vam donose praktične savjete i načine kako motivacijskim procesom povećati kvalitetu rada i produktivnost Vaših zaposlenika.

Pohađanjem naše edukacije saznati ćete kako uspješno motivirati vaše zaposlenike, koji su motivacijski modeli i alati, koji su osnovni razlozi demotivacije zaposlenika i kako ih ukloniti, kako koristiti motivaciju kao glavni alat upravljanja ljudima, kako izmjeriti radnu produktivnost zaposlenika, koji su načini povećanja radne produktivnosti i kako motivacija djeluje na radnu produktivnost. Svi polaznici će dobiti priliku za postavljanje pitanja predavačici i razmjenu iskustava s kolegama.

Svi SmartBiz seminari i edukacije su zamišljeni na način da u svakom trenutku polaznici mogu postavljati pitanja i pokrenuti raspravu, a na sve eventualne upite koji ne budu odgovoreni na predavanju odgovor polaznici dobivaju pisanim putem. Cilj naših seminara i edukacija je kroz interaktivni pristup u kratko vrijeme riješiti Vaše poslovne probleme i prenijeti Vam iskustva i znanje vrhunskih stručnjaka. Trajanje samih seminara i edukacija temelji se na rezultatima analiza koje potvrđuju da je upravo naš model optimalan za učenje i usvajanje novih znanja i iskustava. Svi polaznici SmartBiz seminara i edukacija dobivaju uvjerenja o pohađanju.

Kratki sadržaj seminara

• Što je motivacija zaposlenika?
• Motivacija vs. angažiranost zaposlenika
• Motivacijski modeli
• Ključni čimbenici motivacije
• Glavne motivacijske teorije i primjena u praksi
• Motiviranje sebe, suradnika I timova
• Motivacija kao glavni alat upravljanja ljudima
• Zašto i kako motivirati zaposlenika
• Motivacijski alati – materijalni i nematerijalni načini povećanja motivacije
• Istraživanje motivacijskih faktora u tvrtkama i kako ga provesti
• Osnovni razlozi za demotivaciju i kako ih riješiti
• Što je radna produktivnost i kako je mjeriti
• Motiviranost zaposlenika i utjecaj na radnu produktivnost
• Načini povećanja radne produktivnosti
• Vrijeme za postavljanje pitanja predavačici i razmjenu iskustava s kolegama

Raspored predavanja

VrijemeAktivnost
08:30-09:00Prijava sudionika i preuzimanje radnih materijala
09:00-11:00Prvi blok predavanja
11:00-11:45Pauza za kavu, zakusku i neformalni razgovor s predavačem i kolegama
11:45- 14:00Drugi blok predavanja i podjela uvjerenja o pohađanju edukacije

Ovaj seminar je namijenjen za:
voditelje i djelatnike odjela ljudskih potencijala, voditelje drugih odjela i timova, managere, direktore, vlasnike poduzeća, voditelje projekata, predsjednike i članove uprava, poslovne savjetnike, sve poslodavce koji žele motivirati zaposlenike i povećati njihovu produktivnost.

Radni materijali

Za praćenje predavanja

Kava

Tijekom pauza

Snack

U dvorani tijekom pauze

Uvjerenje

O pohađanju edukacije

Opći uvjeti

Prijavom na seminar, edukaciju ili konferenciju prihvaćate naše opće uvjete poslovanja. Prijavu na edukativni program je moguće otkazati najkasnije 5 radnih dana prije početka programa, a kotizacija se uplaćuje najkasnije 4 radna dana prije početka programa. Polaznici koji odustanu nakon isteka roka od najkasnije 5 radnih dana nemaju pravo na povrat kotizacije i plaćaju iznos u cijelosti. Smart Biz d.o.o. zadržava pravo otkazivanja seminara, edukacija i konferencija, i u tom slučaju se uplaćeni iznos za kotizacije naručiteljima vraća u cijelosti. Podatke koje ste naveli u prijavi na neki od naših programa možemo koristiti u promotivnim akcijama ali neće biti dani trećim osobama, te oni po vašem zahtjevu mogu biti uklonjeni ili promijenjeni. Pogledajte našu Politiku privatnosti.

Popusti na seminare i edukacije:

  • Popust za drugu osobu iz istog poslovnog subjekta: 10%
  • Popust za treću i svaku sljedeću osobu iz istog poslovnog subjekta: 15%
  • Popust za sudionike iz nevladinih udruga i humanitarnih organizacija: 15%

Popusti se ne zbrajaju i međusobno se isključuju.

© Smart Biz d.o.o. 2017.