ChatGPT za poslovne svrhe – praktična interaktivna radionica

Datum i vrijeme

Uskoro objavljujemo novi termin!

Održani termini: 13.11.2023., 30.01.2024., 23.04.2024.

Lokacija

Zagreb, hotel Zonar

Akcija

Za drugog i trećeg sudionika odobravamo popust od 10%, a za četvrtog i svakog sljedećeg sudionika 15% popusta na cijenu kotizacije!

Cijena

219,00 EUR + PDV

ChatGPT je sustav umjetne inteligencije s kojim se možete sporazumijevati i na hrvatskom jeziku i besplatno je dostupan svima.

Ova praktična edukacija će vas naučiti sve što trebate znati kako biste učinkovito koristili ovaj moćni jezični model u vašem profesionalnom životu. Otkrijte što ChatGPT može učiniti za vas u vašem radnom okruženju i nekoliko primjera korištenja u vašem osobnom životu kao bonus.

S ChatGPT-om možete:

Automatizirati ponavljajuće zadatke i procese: ChatGPT može vam pomoći optimizirati vaš radni tok automatskim izvođenjem zadataka koji bi inače zauzimali značajno vrijeme. Na primjer, možete koristiti ChatGPT za generiranje izvješća, e-pošte ili objava na društvenim mrežama s nekoliko jednostavnih naredbi.

Generirati visokokvalitetan sadržaj i dokumente u kratkom roku: Napredne jezične sposobnosti ChatGPT-a omogućuju brzo generiranje kvalitetno napisanog i informativnog sadržaja. Bilo da vam treba blog post, stranica s često postavljanim pitanjima (FAQ) ili marketinška brošura, ChatGPT može sve to obaviti za vas ili Vam dati dobru ideju odakle početi.

Komunicirati s klijentima i kolegama na personaliziran i učinkovit način: ChatGPT-ova sposobnost razumijevanja i odgovaranja na „prirodni“ jezik čini ga vrijednim alatom za komunikaciju. Možete koristiti ChatGPT za slanje personaliziranih e-pošta ili poruka klijentima ili za virtualne sastanke i razgovore s kolegama. ChatGPT čak može pomoći u zakazivanju sastanaka, oslobađajući više vašeg vremena za fokusiranje na druge zadatke.

Do kraja edukacije, bit ćete vješt korisnik ChatGPT-a, sposobni uštedjeti vrijeme i povećati produktivnost u svakodnevnom radu.

Ne propustite ovu priliku da unaprijedite svoju karijeru s ChatGPT-om i počnite revolucionirati način rada!

Svi polaznici se mole da na edukaciju ponesu svoja laptop računala!

Svi SmartBiz seminari i edukacije su zamišljeni i koncipirani na način da u svakom trenutku polaznici mogu postavljati pitanja i pokrenuti raspravu, a na sve eventualne upite koji ne budu odgovoreni na predavanju odgovor polaznici dobivaju pisanim putem. Cilj naših seminara i edukacija je kroz interaktivni pristup u kratko vrijeme riješiti Vaše poslovne probleme i prenijeti Vam iskustva i znanje vrhunskih stručnjaka. Trajanje samih seminara i edukacija temelji se na rezultatima analiza koje potvrđuju da je upravo naš model optimalan za učenje i usvajanje novih znanja i iskustava. Svi polaznici SmartBiz seminara i edukacija dobivaju uvjerenja o pohađanju.

Sadržaj praktične ChatGPT radionice:

Pregled sučelja ChatGPT-a
Naučite kako se snalaziti u korisničkom sučelju koje je jednostavno za korištenje, učinkovito unositi upute i interpretirati odgovore modela. Pojmite značajke koje čine interakciju s ChatGPT-om.

Otkrijte vrijedne brze savjete i trikove za optimizaciju vaših interakcija s ChatGPT-om
Naučite kako strukturirati upute, podešavati parametre i iskoristiti mogućnosti modela kako biste postigli preciznije i dublje odgovore.

Poboljšajte svoje vještine pisanja e-pošte pomoću ChatGPT-a
Istražite tehnike za oblikovanje jasnog, angažiranog i učinkovitog sadržaja e-pošte. Iskoristite jezičku stručnost ChatGPT-a kako biste stvorili upečatljive poruke koje će rezonirati s vašim primateljima.

Pisanje izvješća s ChatGPT-om
Podignite svoje vještine pisanja izvješća uz pomoć ChatGPT-a. Naučite organizirati informacije, razvijati koherentne strukture i uvjerljivo komunicirati nalaze. Uključite ChatGPT kako biste pomogli u generiranju dobro oblikovanih i informativnih izvješća u različitim domenama.

Pisanje i kreiranje scenarija za prezentaciju s ChatGPT-om
Ovladajte vještinom pisanja i kreiranja prezentacija uz pomoć ChatGPT-a. Otkrijte kako stvarati uvjerljive naracije, oblikovati učinkovite slajdove i kreirati angažirajući sadržaj koji učinkovito prenosi vašu poruku. Iskoristite ChatGPT kako biste unaprijedili svoje materijale za prezentaciju i privukli publiku.

Obrazovanje o mekim vještinama uz ChatGPT
Istražite područje „Soft skillova“ uz pomoć ChatGPT-a. Naučite o učinkovitoj komunikaciji, emocionalnoj inteligenciji, timskom radu i prilagodljivosti. Razumijte kako ChatGPT može pružiti uvide i smjernice za poboljšanje vaših osobnih i profesionalnih interakcija, potičući rast vašeg skupa mekih vještina.

„Hard skills“ i rješavanje problema s ChatGPT-om
Iskoristite ChatGPT kako biste unaprijedili svoje tvrde vještine, sposobnost rješavanja problema i programiranja. Naučite tehnike za rješavanje složenih izazova, njihovo sustavno razbijanje i stvaranje inovativnih rješenja. Otkrijte kako ChatGPT može pružiti uvide, predložiti strategije i pružiti pomoć u kodiranju kako biste poboljšali svoju stručnost u ovim područjima.

Brzo sažimanje dugih dokumenata uz Chat GPT
Efikasno sažmite dugotrajne dokumente koristeći ChatGPT. Naučite izdvajati ključne točke, smanjiti informacije i stvarati koncizne sažetke koji uhvate suštinu izvornog sadržaja. Iskoristite jezičke sposobnosti ChatGPT-a kako biste uštedjeli vrijeme i poboljšali svoj proces sažimanja dokumenata.

Prijevod s ChatGPT-om
Zaronite u svijet prijevoda s ChatGPT-om. Istražite kako ChatGPT može pomoći pri preciznom i tečnom prijevodu teksta između jezika. Naučite o jezičkim nijansama, kulturnim razmatranjima i tehnikama kako biste osigurali visokokvalitetne prijevode za različite kontekste i svrhe.

Pisanje blogova s ChatGPT-om
Poboljšajte svoje vještine pisanja blogova uz pomoć ChatGPT-a. Otkrijte strategije za izradu privlačnih i informativnih blogova koji će rezonirati s vašom ciljanom publikom. Naučite kako generirati kreativne ideje, učinkovito strukturirati svoj sadržaj i iskoristiti ChatGPT kako biste unaprijedili svoje pisanje i generirali privlačne blog članke.

Pisanje web stranica s ChatGPT-om
Podignite svoje vještine pisanja za web stranice uz pomoć ChatGPT-a. Istražite tehnike za stvaranje uvjerljivog i privlačnog sadržaja koji potiče angažman i konverzije. Naučite kako prenijeti poruku vaše marke, optimizirati za SEO i koristiti ChatGPT za izradu privlačnih kopija koje će rezonirati s posjetiteljima vaše web stranice.

Pisanje LinkedIn profila i članaka s ChatGPT-om
Optimizirajte svoj LinkedIn profil i pisanje članaka koristeći ChatGPT-a. Otkrijte kako izraditi profesionalan i angažiran LinkedIn profil koji efikasno prikazuje vaše vještine i iskustva. Naučite stvarati informativne LinkedIn članke koji demonstriraju vaše stručnosti i pružaju vrijedan sadržaj vašem mrežnom kontaktima. Iskoristite ChatGPT kako biste unaprijedili svoj profil i generirali utjecajne članke koji će ostaviti trajan dojam.

Marketing na društvenim mrežama s ChatGPT-om
Zaronite u svijet marketinga na društvenim mrežama s ChatGPT-om. Istražite strategije za stvaranje privlačnog sadržaja, razumijevanje ciljnih publika i efikasno iskorištavanje različitih platformi. Naučite kako ChatGPT može pružiti uvide, generirati ideje za objave i pomoći u kreiranju angažirajućih objava na društvenim mrežama koje će rezonirati s vašim pratiteljima i potaknuti angažman.

Besplatna vs. Plaćena verzija ChatGPT-a (Prvi pogled)
Istražite razlike između besplatne i plaćene verzije ChatGPT-a u ovom prvom pogledu. Razumijte specifične značajke, ograničenja i prednosti koje svaka verzija nudi. Saznajte kako odabir plaćene verzije može pružiti napredne mogućnosti, širi pristup i premium podršku u usporedbi s besplatnom verzijom ChatGPT-a.

Hoće li ChatGPT zamijeniti Google pretragu?
Ispitajte potencijalni utjecaj ChatGPT-a na tradicionalne tražilice poput Googlea. Iako je ChatGPT moćan jezični model sposoban odgovarati na pitanja i pružati informacije, dizajniran je za pomoć u konverzacijskim interakcijama. Istražite ulogu ChatGPT-a u nadopunjavanju tražilica nudeći više kontekstualnih i konverzacijskih odgovora, ali također razmotrite jedinstvene prednosti tradicionalnih tražilica u brzom i učinkovitom pružanju širokog spektra informacija.

Etika u vezi s ChatGPT-om
Dublje se pozabavite etičkim razmatranjima koja se odnose na korištenje ChatGPT-a. Istražite teme kao što su ublažavanje pristranosti, zaštita privatnosti podataka i odgovorno implementiranje umjetne inteligencije. Naučite kako navigirati kroz etičke dileme, promicati pravičnost u sadržaju generiranom umjetnom inteligencijom i usvojiti najbolje prakse kako biste osigurali da korištenje ChatGPT-a usklađuje s etičkim standardima i društvenim vrijednostima.

Ograničenja ChatGPT-a
Istražite ograničenja ChatGPT-a. Razumijte njegove potencijalne nedostatke kao što su generiranje netočnih ili pristranih informacija, osjetljivost na način unosa i tendencija za stvaranje vjerodostojno zvučnih, ali netočnih odgovora. Naučite kako prepoznati i rješavati ova ograničenja te istražite strategije za učinkovito korištenje ChatGPT-a uz svijest o njegovim granicama.

ChatGPT 4 Nadogradnje (Što je novo s ChatGPT-4)
Otkrijte poboljšanja koja donosi ChatGPT-4. Istražite kako povećana veličina modela i obuka na podacima doprinose boljem razumijevanju konteksta i preciznijim odgovorima. Saznajte o njegovoj usavršenoj sposobnosti obrade složenih upita, pružanju detaljnih objašnjenja i pružanju vrijednih uvida u širokom spektru tema, čineći interakcije još informativnijima i angažiranijima.

Primjeri uporabe i resursi ChatGPT-4
Saznajte o stvarnim tvrtkama koje koriste ChatGPT-4

Istražite raznolike primjene za ChatGPT-4
Naučite kako njegove napredne mogućnosti mogu biti primijenjene u područjima kao što su kreacija sadržaja, podrška korisnicima, brainstorming, pomoć u programiranju, prijevod jezika i mnogi drugi. Otkrijte svestranost ChatGPT-4 u pomaganju korisnicima u raznim industrijama u optimizaciji zadataka, prikupljanju informacija i povećanju produktivnosti putem svoje sposobnosti obrade

Vrijeme za postavljanje pitanja predavaču, odgovore i razmjenu iskustava s drugim polaznicima edukacije

Raspored predavanja

VrijemeAktivnost
08:30-09:00Prijava sudionika i preuzimanje radnih materijala
09:00-11:00Prvi blok
11:00-11:30Pauza za kavu, zakusku i neformalni razgovor s predavačem i kolegama
11:30- 13:00Drugi blok

Ova edukacija je dizajnirana za profesionalce svih razina, od početnika do naprednih korisnika. Pokrit ćemo osnove ChatGPT-a i kako radi, kao i naprednije tehnike za maksimiziranje njegovog potencijala u vašem radu.

Radni materijali

Za praćenje predavanja

Kava

Tijekom pauza

Snack

U dvorani tijekom pauze

Uvjerenje

O pohađanju edukacije u digitalnom obliku

Opći uvjeti

Prijavom na seminar, edukaciju ili konferenciju prihvaćate naše opće uvjete poslovanja. Prijavu na edukativni program je moguće otkazati najkasnije 5 radnih dana prije početka programa, a kotizacija se uplaćuje najkasnije 4 radna dana prije početka programa. Polaznici koji odustanu nakon isteka roka od najkasnije 5 radnih dana nemaju pravo na povrat kotizacije i plaćaju iznos u cijelosti. Smart Biz d.o.o. zadržava pravo otkazivanja seminara, edukacija i konferencija, i u tom slučaju se uplaćeni iznos za kotizacije naručiteljima vraća u cijelosti. Podatke koje ste naveli u prijavi na neki od naših programa možemo koristiti u promotivnim akcijama ali neće biti dani trećim osobama, te oni po vašem zahtjevu mogu biti uklonjeni ili promijenjeni. Pogledajte našu Politiku privatnosti.

Popusti na seminare i edukacije:

  • Popust za drugu i treću osobu iz istog poslovnog subjekta: 10%
  • Popust za četvrtu i svaku sljedeću osobu iz istog poslovnog subjekta: 15%
  • Popust za sudionike iz nevladinih udruga i humanitarnih organizacija: 15%

Popusti se ne zbrajaju i međusobno se isključuju.

© Smart Biz d.o.o. 2017.