Asertivnost u poslovnoj komunikaciji – naučite upravljati konfliktima kroz jasnu i direktnu komunikaciju – praktični interaktivni webinar

Datum i vrijeme

Uskoro objavljujemo novi termin!

Održani termini: 07.02.2022.

Lokacija

Online interaktivni praktični webinar na platformi Zoom

Akcija

Za drugog i svakog sljedećeg sudionika iz istog poslovnog subjekta odobravamo popust od 10%!

Cijena

890,00 kn + PDV

118,12 EUR + PDV prema tečaju (1EUR = 7,53450Kn)

Asertivna komunikacija je ravnoteža između agresivnog i pasivnog komunikacijskog stila. Naučite asertivno komunicirati kako biste učinkovito postavili granice i rekli ono što uistinu mislite bez da kršite prava drugih. Asertivna komunikacija je krucijalna vještina poslovnog svijeta.
Kada naučite asertivno komunicirati moći ćete reći “ne” bez osjećaja grižnje savjesti, postaviti ćete osobne granice kako bi zaštitili svoje vrijeme, prioritete i ciljeve, te ćete jasno i samopouzdano komunicirati svoje zahtjeve i s lakoćom upravljati neugodnim situacijama.
Asertivna komunikacija Vas štiti od frustracija, stresa i tjeskobe koju osjećate u trenucima kada postavljate zahtjeve, a dugoročno dovodi do osjećaja uvaženosti, povećanog samopoštovanja i unapređenja odnosa s drugima.

Komunicirajte samopouzdano. Postavite granice. Budite vješti u komunikaciji sa zahtjevnim sugovornicima.

Ovaj praktični webinar će vam pomoći da:
– od pasivnog ili agresivnog sugovornika postanete asertivan sugovornik kojeg drugi uvažavaju i cijene
– prevladate strahove koji Vas koče da budete asertivni
– govorite samouvjereno u grupnim situacijama
– uspostavite dobar kontakt u razgovoru
– koristite govor tijela kako biste podržali svoju asertivnu poruku
– postavite granice i kažete “ne” bez osjećaja krivnje
– adekvatno reagirate na tuđa neslaganja
– izrazite svoje osjećaje, mišljenje i želje iskreno i jasno
– postavite jasne zahtjeve
– učinkovitije upravljate sukobima i teškim razgovorima
– postanete sigurniji u svoje odluke i smanjite razine stresa kojima ste izloženi kroz zaštitu svog vremena, prioriteta i ciljeva

Svi SmartBiz seminari i edukacije su zamišljeni i koncipirani na način u svakom trenutku polaznici mogu postavljati pitanja i pokrenuti raspravu, a na sve eventualne upite koji ne budu odgovoreni na predavanju odgovor polaznici dobivaju pisanim putem. Cilj naših seminara i edukacija je kroz interaktivni pristup u kratko vrijeme riješiti Vaše poslovne probleme i prenijeti Vam iskustva i znanje vrhunskih stručnjaka. Trajanje samih seminara i edukacija temelji se na rezultatima analiza koje potvrđuju da je upravo naš model optimalan za učenje i usvajanje novih znanja i iskustava.

U cijenu uključeno:
Pohađanje online seminara preko platforme Zoom, moguće postavljanje pitanja tijekom i nakon predavanja, radni materijali u digitalnom obliku, Smart Biz uvjerenje o pohađanju edukacije u digitalnom obliku.

Kratki sadržaj webinara

– Uvod u asertivnu komunikaciju: Što je pasivna, agresivna, pasivno-agresivna i asertivna komunikacija? Zašto je važno asertivno komunicirati? Koliko ste vi asertivni?
– Prevladajte ograničenja: Koja Vas uvjerenja i strahovi ograničavaju da postanete asertivni?
– Asertivnost u grupnim situacijama: Kakva je dinamika grupne komunikacije? Kako potaknuti razgovor? Kako zadržati svoj prostor u grupnoj komunikaciji?
– Asertivnost u jedan na jedan razgovorima: Kakva je dinamika u razgovoru jedan na jedan? Kako ovladati svojom tjeskobom? Kako dati mišljenje o osjetljivoj temi? Kako biti zanimljiv sugovornik?
– Neverbalna asertivna komunikacija: Što činiti, a što ne činiti?
– Verbalna asertivna komunikacija: Kako asertivno izraziti svoje osjećaje, mišljenja i želje?, Što su ja poruke?, Kako postaviti jasan zahtjev?, Kako reći ne i uspostaviti granice?, Kako se asertivno ne složiti s nekime?, Kako reagirati kada se netko ne slaže s nama?

Raspored predavanja

Vrijeme
10:00 – 12:00Prvi dio predavanja
12:00 – 12:30
Pauza
12:30 – 14:30Drugi dio predavanja, vrijeme za postavljanje pitanja, razmjenu iskustava i raspravu

Ovaj webinar je namijenjen za:
poslovne ljude koji žele unaprijediti svoje komunikacijske vještine, managere, voditelje sektora, direktore, poduzetnike, poslovne savjetnike, djelatnike prodaje, djelatnike i voditelje pozivnih centara i korisničke podrške, koordinatore, organizatore i sve zainteresirane osobe.

Radni materijali

U digitalnom obliku

Pitanja predavačici

Tijekom cijelog predavanja kroz glasovnu i chat komunikaciju

Platforma

Zoom

Uvjerenje o pohađanu edukacije

U digitalnom obliku

Opći uvjeti

Prijavom na seminar, edukaciju, konferenciju ili online edukaciju prihvaćate naše opće uvjete poslovanja. Prijavu na edukacijski program je moguće otkazati najkasnije 5 radnih dana prije početka programa, a kotizacija se uplaćuje najkasnije 4 radna dana prije početka programa. Polaznici koji odustanu nakon isteka roka od najkasnije 5 radnih dana nemaju pravo na povrat kotizacije i plaćaju iznos u cijelosti. Smart Biz d.o.o. zadržava pravo otkazivanja seminara, edukacija, konferencija i online programa i u tom slučaju se uplaćeni iznos za kotizacije naručiteljima vraća u cijelosti. Podatke koje ste naveli u prijavi na neki od naših programa možemo koristiti u promotivnim akcijama ali neće biti dani trećim osobama, te oni po vašem zahtjevu mogu biti uklonjeni ili promijenjeni. Pogledajte našu Politiku privatnosti.

Popusti na seminare i edukacije:

  • Popust za drugu i svaku sljedeću osobu iz istog poslovnog subjekta: 10%
  • Popust za sudionike iz nevladinih udruga, humanitarnih organizacija i fizičke osobe: 15%

Popusti se ne zbrajaju i međusobno se isključuju.

© Smart Biz d.o.o. 2017.