Facebook i Google Ads – efikasan i mjerljiv digitalni marketing u praksi – PREMIUM CJELODNEVNI WEBINAR S ILIJOM BRAJKOVIĆEM I VICOM BOŽIĆEM

Datum i vrijeme

Uskoro objavljujemo novi termin!

Održano:  09.12.2020., 27.01.2022.

Lokacija

ONLINE, platforma Zoom

Akcija

Za drugog i svakog sljedećeg sudionika iz istog poslovnog subjekta odobravamo popust od 10%!

Cijena

1 190,00 kn + PDV

157,94 EUR + PDV prema tečaju (1EUR = 7,53450Kn)

Sudjelovanje na samo jednom od modula: 790,00 kn + PDV

104,85 EUR + PDV prema tečaju (1EUR = 7,53450Kn)

Digitalni marketing je nezamisliv bez nastupa na Facebook-u i Google Ads kampanja. Ovo su dva najzastupljenija i najefikasnija oblika oglašavanja, a glavne prednosti su im mjerljivost i troškovna efikasnost.

Nastupom na Facebooku kupcima pružate informaciju o Vašim proizvodima i uslugama kroz dvosmjernu komunikaciju, a oglašavanjem na Facebooku ostvarujete povećanje prodaje prateći učinkovitost vaših oglasa u realnom vremenu.

Koristeći Google Ads mjerljivo ćete povećati vašu prodaju, ispromovirati željene proizvode, povećati broj posjeta web stranici ili broj primljenih telefonskih poziva.

Cijeli proces nastupa i oglašavanja na Facebooku, kao i Google Ads oglašavanja je jednostavan, ali je bitno usvojiti osnovna znanja o planiranju i realizaciji kampanja, kao i promjenama koje je donijela nova Uredba o zaštiti osobnih podataka (GDPR). Najjednostavniji način usvajanja ovih znanja je kroz praktične primjere i savjete stručnjaka.

Upravo zato za Vas smo organizirali:

PREMIUM CJELODNEVNU ONLINE EDUKACIJU na kojoj će u jednom danu naši vodeći stručnjaci objasniti kako uspješno nastupiti na Facebooku i kako kreirati efikasne Google Ads kampanje.

U prvom dijelu edukacije saznati ćete sve o pravilima nastupa na društvenoj mreži Facebook, oglašavanju i planiranju kampanje na Facebook-u, strategiji nastupa na Facebook-u, pravilnoj uporabi FB stranice, pravilima krizne komunikacije na FB-u, odabiru tekstova i fotografija ovisno o vrsti posla kojom se bavite, mjerenju uspješnosti FB kampanja i dobiti ćete priliku za postavljanje pitanja predavaču i razmjenu iskustava s kolegama.
U drugom dijelu naše edukacije saznati ćete kako planirati, realizirati i optimizirati Google Ads kampanje, kako odabrati ključne riječi, kako kreirati oglas, kako pratiti konverzije, kako povezati Google Analytics i Google Ads i imati ćete priliku za razmjenu iskustava s predavačem i kolegama.

Svi SmartBiz seminari i edukacije su zamišljeni i koncipirani na način da u svakom trenutku polaznici mogu postavljati pitanja i pokrenuti raspravu, a na sve eventualne upite koji ne budu odgovoreni na predavanju odgovor polaznici dobivaju pisanim putem. Cilj naših seminara, edukacija i online programa je kroz interaktivni pristup u kratko vrijeme riješiti Vaše poslovne probleme i prenijeti Vam iskustva i znanje vrhunskih stručnjaka. Trajanje samih seminara i edukacija temelji se na rezultatima analiza koje potvrđuju da je upravo naš model optimalan za učenje i usvajanje novih znanja i iskustava. Svi polaznici SmartBiz seminara i edukacija dobivaju uvjerenja o pohađanju.

Kratki sadržaj cjelodnevnog PREMIUM webinara

PRVI MODUL: Naučite koristiti Facebook u poslovne svrhe:

• Zakonitosti nastupa na društvenoj mreži Facebook
• Strategija nastupa na Facebooku – planiranje i realizacija
• Pravila komunikacije među korisnicima Facebook-a
• Osmišljavanje sadržaja za Facebook komunikaciju i formati komunikacije
• Primjeri dobre i loše komunikacije iz Hrvatske i svijeta
• Krizna komunikacija na Facebook-u
• Oglašavanje na Facebook-u i osmišljavanje reklamne kampanje – demonstracija oglašavanja na FB
• Mjerenje uspješnosti nastupa i oglašavanja na Facebook-u
• Vrijeme za postavljanje pitanja predavaču, raspravu i razmjenu iskustava

DRUGI MODUL: Google Ads – kako kreirati i voditi uspješnu kampanju:

• Google Ads – pojam i značajke
• Osnovne vrste oglasa i kampanja
• Kako planirati budžet i kampanju
• Kako strukturirati kampanju i odrediti osnovne postavke
• Definiranje ključnih riječi
• Kako kreirati oglas
• Proces optimizacije odredišne stranice
• Kako pratiti konverzije
• Kako optimizirati kampanju
• Kako povezati Google Ads i i Google Analytics račune
• Utjecaj nove GDPR uredbe o zaštiti osobnih podataka
• Vrijeme za postavljanje pitanja predavaču i razmjena iskustava s kolegama

Raspored predavanja

VrijemeAktivnost
08:30-09:00Prijava na platformi Zoom
09:00-10:30Prvi modul – Naučite koristiti Facebook u poslovne svrhe – prvi blok
10:30-10:45Pauza
10:45- 12:15Prvi modul – Naučite koristiti Facebook u poslovne svrhe – drugi blok
12:15-13:15Pauza
13:15-14:45Drugi modul – Google Ads – kako kreirati i voditi uspješnu kampanju – prvi blok
14:45-15:00Pauza
15:00 – 16:15Drugi modul – Google Ads – kako kreirati i voditi uspješnu kampanju – drugi blok

Ovaj webinar je namijenjen za:
sve voditelje i djelatnike u odjelima marketinga i odnosa s javnošću, vlasnike i direktore malih i srednjih poduzeća, voditelje i djelatnike odjela prodaje, voditelje ureda i tajnice, direktore i djelatnike turističkih zajednica, voditelje i djelatnike turističkih agencija, poduzetnike, obrtnike, privatne iznajmljivače, sve osobe koje održavaju poslovne Facebook profile i komuniciraju u poslovne svrhe preko FB-a, community managere, sve osobe koje su već počele ili žele započeti s Google AdS oglašavanjem i sve osobe koje žele saznati kako na mjerljiv i efikasan način ostvariti povećanje prodaje proizvoda i usluga.

Radni materijali

U digitalnom obliku

Uvjerenje

O pohađanju edukacije u digitalnom obliku

Kontakt s predavačima

Moguće postavljanje pitanja predavačima i do 7 dana nakon održane edukacije

Prijava na jedan modul

Moguća prijava na samo jedan modul

Opći uvjeti

Prijavom na seminar, edukaciju ili konferenciju prihvaćate naše opće uvjete poslovanja. Prijavu na edukativni program je moguće otkazati najkasnije 5 radnih dana prije početka programa, a kotizacija se uplaćuje najkasnije 4 radna dana prije početka programa. Polaznici koji odustanu nakon isteka roka od najkasnije 5 radnih dana nemaju pravo na povrat kotizacije i plaćaju iznos u cijelosti. Smart Biz d.o.o. zadržava pravo otkazivanja seminara, edukacija i konferencija, i u tom slučaju se uplaćeni iznos za kotizacije naručiteljima vraća u cijelosti. Podatke koje ste naveli u prijavi na neki od naših programa možemo koristiti u promotivnim akcijama ali neće biti dani trećim osobama, te oni po vašem zahtjevu mogu biti uklonjeni ili promijenjeni. Pogledajte našu Politiku privatnosti.

Popusti na seminare i edukacije:

  • Popust za drugu i svaku sljedeću osobu iz istog poslovnog subjekta: 10%

Popusti se ne zbrajaju i međusobno se isključuju.

© Smart Biz d.o.o. 2017.