zaposljavanje

Proces zapošljavanja i selekcija zaposlenika

Datum i vrijeme

Uskoro objavljujemo novi termin.

Lokacija

Zagreb, Hotel Westin

Akcija

Za  rane prijave odobravamo popust od 10%!

Cijena

1 490,00 kn + PDV

197,75 EUR + PDV prema tečaju (1EUR = 7,53450Kn)

Znanja i vještine u procesu selekcije i zapošljavanja su ključne za buduće poslovanje i postizanje zacrtanih poslovnih rezultata. Uzimajući u obzir veliki broj kandidata koji se prijavljuju za svako novo radno mjesto važno je stvoriti kvalitetan i efikasan sustav selekcije i regrutacije.
Nove tehnologije Vam mogu bitno olakšati cijeli proces i bitno je iskoristiti sve moguće kanale kako biste došli do najkvalitetnijih kandidata, te od njih kroz proces selekcije, regrutacije i orijentacije stvorili kvalitetne zaposlenike. Znate li kako iskoristiti sve mogućnosti e-regrutiranja? Znate li kakve nam promjene donose milenijalci? Kako iskoristiti Employer Branding marketing u privlačenju vrhunskih kandidata?
Kako bismo Vam olakšali cijeli proces za Vas smo u suradnji s vrhunskim stručnjakom za područje HR-a organizirali ovaj praktični seminar.

Pohađanjem naše edukacije saznati ćete kako pronaći kvalitetne kandidate, kako ih regrutirati i koje su nove tehnologije u funkciji recruitmenta, kako ubrzati proces selekcije i regrutacije zaposlenika, kako uspješno testirati i intervjuirati kandidata, kakve promjene donose milenijalci, kakva je svjetska praksa u novim načinima selekcije zaposlenika, što je Employer branding i kako ga koristiti u privlačenju kandidata, što je sveobuhvatno selekcijsko intervjuiranje, što je Onboarding i kako uvesti novog zaposlenika u posao te ćete dobiti priliku za postavljanje pitanja predavačici te razmjenu iskustava s kolegama.

Svi SmartBiz seminari i edukacije su zamišljeni i koncipirani na način u svakom trenutku polaznici mogu postavljati pitanja i pokrenuti raspravu, a na sve eventualne upite koji ne budu odgovoreni na predavanju odgovor polaznici dobivaju pisanim putem. Cilj naših seminara i edukacija je kroz interaktivni pristup u kratko vrijeme riješiti Vaše poslovne probleme i prenijeti Vam iskustva i znanje vrhunskih stručnjaka. Trajanje samih seminara i edukacija temelji se na rezultatima analiza koje potvrđuju da je upravo naš model optimalan za učenje i usvajanje novih znanja i iskustava. Svi polaznici SmartBiz seminara i edukacija dobivaju uvjerenja o pohađanju.

Kratki sadržaj seminara

• Kako pristupiti pronalasku kandidata
• Regrutiranje – praktični instrumenti i tehnike selekcija
• E-regrutiranje – korporativne stranice, portali za zapošljavanje, društvene mreže (LinkedIn, Facebook)..
• Svjetske prakse u novim načinima selekcije
• Employer branding – kako koristiti marketing u privlačenju kandidata
• Sveobuhvatno selekcijsko intervjuiranje – obrasci i pitanja
• Upotreba tehnologije u procesu selekcije
• Budućnost testova i selekcije
• Uvođenje u posao (‘Onboarding’)
• Poveznica s organizacijskom kulturom i razvojem zaposlenika

Raspored predavanja

VrijemeAktivnost
08:30-09:00Prijava sudionika i preuzimanje radnih materijala
09:00-11:00Prvi blok predavanja
11:00-11:45Pauza za kavu, zakusku i neformalni razgovor s predavačem i kolegama
11:45- 14:00Drugi blok predavanja i podjela uvjerenja o pohađanju edukacije

Ovaj seminar je namijenjen za:
voditelje i djelatnike odjela ljudskih potencijala, HR-a i kadrovskih službi, voditelje odjela edukacija i stručnog osposobljavanja, voditelje raznih odjela koji sudjeluju u procesu selekcije i zapošljavanja, managere, direktore, obrtnike i sve osobe koje su uključene u regrutiranje, selekciju i proces zapošljavanja.

Radni materijali

Za praćenje predavanja

Kava

Tijekom pauza

Snack

U dvorani tijekom pauze

Uvjerenje

O pohađanju edukacije

Opći uvjeti

Prijavom na seminar, edukaciju ili konferenciju prihvaćate naše opće uvjete poslovanja. Prijavu na edukativni program je moguće otkazati najkasnije 5 radnih dana prije početka programa, a kotizacija se uplaćuje najkasnije 4 radna dana prije početka programa. Polaznici koji odustanu nakon isteka roka od najkasnije 5 radnih dana nemaju pravo na povrat kotizacije i plaćaju iznos u cijelosti. Smart Biz d.o.o. zadržava pravo otkazivanja seminara, edukacija i konferencija, i u tom slučaju se uplaćeni iznos za kotizacije naručiteljima vraća u cijelosti. Podatke koje ste naveli u prijavi na neki od naših programa možemo koristiti u promotivnim akcijama ali neće biti dani trećim osobama, te oni po vašem zahtjevu mogu biti uklonjeni ili promijenjeni. Pogledajte našu Politiku privatnosti.

Popusti na seminare i edukacije:

  • Popust za drugu osobu iz istog poslovnog subjekta: 10%
  • Popust za treću i svaku sljedeću osobu iz istog poslovnog subjekta: 15%
  • Popust za sudionike iz nevladinih udruga i humanitarnih organizacija: 15%

Popusti se ne zbrajaju i međusobno se isključuju.

© Smart Biz d.o.o. 2017.