facebook marketing

Naučite koristiti Facebook u poslovne svrhe

Datum i vrijeme

Uskoro objavljujemo novi termin!

Održano: 28.03.2018.

Lokacija

Zagreb, Hotel Westin

Akcija

Za rane prijave odobravamo popust od 10%!

Cijena

1 490,00 kn + PDV

197,75 EUR + PDV prema tečaju (1EUR = 7,53450Kn)

Facebook u Hrvatskoj ima oko 2 milijuna korisnika i sasvim sigurno je najjača društvena mreža. Postoji čak i izreka da ako nešto nije na Facebook-u onda se to nije ni dogodilo. Ne dozvolite da i Vaše poslovanje ostane u rubrici „nije se ni dogodilo“ i iskoristite sve potencijale koje Vam FB pruža kako biste ostvarili bolje poslovne rezultate. Izgradite imidž poslovnog subjekta koje posluje u korak s vremenom poštujući svoje korisnike kroz dvosmjernu komunikaciju. Nastupom na Facebooku kupcima dajete informaciju o vašim proizvodima i uslugama, a oglašavanjem na Facebooku ostvarujete povećanje prodaje prateći učinkovitost Vaših oglasa u realnom vremenu.

Može se sa sigurnošću tvrditi da je izostanak Facebook nastupa preskupi luksuz koji će Vaša konkurencija svakako znati iskoristiti. Preduhitrite konkurenciju i stvorite zavidnu FB stranicu!

Pohađanjem naše edukacije saznati ćete sve o pravilima nastupa na društvenoj mreži Facebook, oglašavanju i planiranju kampanje na Facebook-u, strategiji nastupa na Facebook-u, pravilnoj uporabi FB stranice, pravilima krizne komunikacije na FB-u, odabiru tekstova i fotografija ovisno o vrsti posla kojom se bavite, mjerenju uspješnosti FB kampanja i dobiti ćete priliku za postavljanje pitanja vrhunskom stručnjaku za ovo područje.

Svi SmartBiz seminari i edukacije su zamišljeni i koncipirani prema principu po kojem u svakom trenutku polaznici mogu postavljati pitanja i pokrenuti raspravu, a na sve eventualne upite koji ne budu odgovoreni na predavanju odgovor polaznici dobivaju pisanim putem. Cilj naših seminara i edukacija je kroz interaktivni pristup u kratko vrijeme riješiti Vaše poslovne probleme i prenijeti Vam iskustva i znanje vrhunskih stručnjaka. Trajanje samih seminara i edukacija temelji se na rezultatima analiza koje potvrđuju da je upravo naš model optimalan za učenje i usvajanje novih znanja i iskustava. Svi polaznici SmartBiz seminara i edukacija dobivaju uvjerenja o pohađanju.

Kratki sadržaj seminara

• Strategija digitalnog nastupa i i strategija nastupa na društvenim mrežama – osmišljavanje i implementacija
• Kako odabrati društvene mreže na kojima će poslovni subjekt biti aktivan
• Pravila komunikacije na društvenim mrežama
• Zakonitosti nastupa na društvenoj mreži Facebook
• Strategija nastupa na Facebooku – planiranje i realizacija
• Pravila komunikacije među korisnicima Facebook-a
• Osmišljavanje sadržaja za Facebook komunikaciju i formati komunikacije
• Primjeri dobre i loše komunikacije iz Hrvatske i svijeta
• Krizna komunikacija na Facebook-u
• Oglašavanje na Facebook-u i osmišljavanje reklamne kampanje – demonstracija oglašavanja na FB
• Mjerenje uspješnosti nastupa i oglašavanja na Facebook-u
• Case study
• Vrijeme za postavljanje pitanja predavaču, raspravu i razmjenu iskustava

Raspored predavanja

VrijemeAktivnost
08:30-09:00Prijava sudionika i preuzimanje radnih materijala
09:00-11:00Prvi blok predavanja
11:00-11:45Pauza za kavu, zakusku i neformalni razgovor s predavačem i kolegama
11:45- 14:00Drugi blok predavanja i podjela uvjerenja o pohađanju edukacije

Ovaj seminar je namijenjen za:
sve osobe koje održavaju Facebook profile, komuniciraju u poslovne svrhe preko FB-a, oglašavaju se na Facebook-u, zaposlene u odjelima marketinga i odnosa s javnošću, djelatnike korisničke podrške i prodaje, direktore i vlasnike malih i srednjih poduzeća, voditelje ureda i tajnice, privatne iznajmljivače i pružatelje turističkih usluga, djelatnike turističkih agencija, sve koji se bave ili se žele baviti digitalnim marketingom i community managementom.

Radni materijali

Za praćenje predavanja

Kava

Tijekom pauza

Snack

U dvorani tijekom pauze

Uvjerenje

O pohađanju edukacije

Opći uvjeti

Prijavom na seminar, edukaciju ili konferenciju prihvaćate naše opće uvjete poslovanja. Prijavu na edukativni program je moguće otkazati najkasnije 5 radnih dana prije početka programa, a kotizacija se uplaćuje najkasnije 4 radna dana prije početka programa. Polaznici koji odustanu nakon isteka roka od najkasnije 5 radnih dana nemaju pravo na povrat kotizacije i plaćaju iznos u cijelosti. Smart Biz d.o.o. zadržava pravo otkazivanja seminara, edukacija i konferencija, i u tom slučaju se uplaćeni iznos za kotizacije naručiteljima vraća u cijelosti. Podatke koje ste naveli u prijavi na neki od naših programa možemo koristiti u promotivnim akcijama ali neće biti dani trećim osobama, te oni po vašem zahtjevu mogu biti uklonjeni ili promijenjeni. Pogledajte našu Politiku privatnosti.

Popusti na seminare i edukacije:

  • Popust za drugu osobu iz istog poslovnog subjekta: 10%
  • Popust za treću i svaku sljedeću osobu iz istog poslovnog subjekta: 15%
  • Popust za sudionike iz nevladinih udruga i humanitarnih organizacija: 15%

Popusti se ne zbrajaju i međusobno se isključuju.

© Smart Biz d.o.o. 2017.